Salut tpu.Sunt suparat,confuz, abatut, nu stiu ce sa mai fac am nevoie de sfaturi.Am avut o relatie cu o fata timp de o luna,ne-am despartit, a zis ca-i mai bine asa.dar vrea sa ramanem preteni buni, ea inca il iubeste pe fostul care a avut 3 ani cu el,dar ala nu o baga in seama si numai vrea sa fie cu ea,deja are pe alta,eu am iubit-o,si ea tinea la mine, ne-am inteles bine, dar mi-a zis ca-i mai bine asa sa ramanem prieteni buni.Eu nu o bag in seama acum, avem 5 zile de cand ne-am despartit,ea incearca cateodata se bage cu mine in seama,cu o colega de la ea din clasa, prietena comuna,vorbesc putin cu ea si dupa plec,cand trec pe langa ea,ea nu ma baga in seama,numai cand stau cu prietena comuna,si nu are cu cine sta ea,vine si se baga in seama cu mine,asta se intampla la liceu,i-am dat mesaje ca regret,ca vreau sa ne impacam,ce se intampla cu ea,a zis ca asa e mai bine sa ramanem prieteni,oare mai simte ceva pentru mine, dar vrea sa ramanem prieteni sau asteapta sa vada daca se impaca cu fostul si daca nu sa se intoarca la mine, mentionez ca relatia cu fostul a fost apropiata 2 ani, 1 an la distanta, nu ma lungesc cu povestea, sunt nelamurit de ce vrea sa ramanem prieteni buni si inca se mai baga in seama cu mine?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna
Cred ca fata este confuza si tu ar trebui sa te obisnuiesti cu aceasta decizie, iti place sa suferi? vrei relatie cu forta? indreapta-ti atentia catre alta fata, si la urma ea o sa regrete ca te-a pierdut.
O seara buna
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.142.245.44) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro