| serkan10 a întrebat:

Salut tpu.Sunt suparat,confuz, abatut, nu stiu ce sa mai fac am nevoie de sfaturi.Am avut o relatie cu o fata timp de o luna,ne-am despartit, a zis ca-i mai bine asa.dar vrea sa ramanem preteni buni, ea inca il iubeste pe fostul care a avut 3 ani cu el,dar ala nu o baga in seama si numai vrea sa fie cu ea,deja are pe alta,eu am iubit-o,si ea tinea la mine, ne-am inteles bine, dar mi-a zis ca-i mai bine asa sa ramanem prieteni buni.Eu nu o bag in seama acum, avem 5 zile de cand ne-am despartit,ea incearca cateodata se bage cu mine in seama,cu o colega de la ea din clasa, prietena comuna,vorbesc putin cu ea si dupa plec,cand trec pe langa ea,ea nu ma baga in seama,numai cand stau cu prietena comuna,si nu are cu cine sta ea,vine si se baga in seama cu mine,asta se intampla la liceu,i-am dat mesaje ca regret,ca vreau sa ne impacam,ce se intampla cu ea,a zis ca asa e mai bine sa ramanem prieteni,oare mai simte ceva pentru mine, dar vrea sa ramanem prieteni sau asteapta sa vada daca se impaca cu fostul si daca nu sa se intoarca la mine, mentionez ca relatia cu fostul a fost apropiata 2 ani, 1 an la distanta, nu ma lungesc cu povestea, sunt nelamurit de ce vrea sa ramanem prieteni buni si inca se mai baga in seama cu mine?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cred ca fata este confuza si tu ar trebui sa te obisnuiesti cu aceasta decizie, iti place sa suferi? vrei relatie cu forta? indreapta-ti atentia catre alta fata, si la urma ea o sa regrete ca te-a pierdut.
O seara bunahappy

0 răspunsuri: