| Nicuutzuu a întrebat:

Sunt un baiat de 13 ani si am o problema.Nu stiu cum sa sarut o fata. vreau raspunsuri serioase si fara ironi va rog

Răspuns Câştigător
| xJustJuss a răspuns:

Salut,si eu am tot 13 ani. Primul meu sarut le-am avut in clasa a 5 a cu o fata care era clasa a 10 a, Diferenta era cam mare. Poti sa o saruti normal sau frantuzesc, Iti propun sa o saruti normal.Pai nu e mare lucru [Te duci la ea si o saruti ]. Atentie! Sa nu faci greseala prostului, Sa se aplece in partea dreapta si tu in stanga.Va loviti si iese rau si urat.Iti urez succes! Curaj!

| CryChristiAN a răspuns (pentru xJustJuss):

SI cum ar trebui s-o sarute?smug Totusi care e dif. intre cel frantuzesc si cel normal.

| Nicuutzuu explică (pentru CryChristiAN):

Pai din cate stiu cel frantuzesc e sarutul cu limba si cel normal fara

| ochiverzi123 a răspuns (pentru xJustJuss):

Ba tu minti si cand dormilaughing tu te-ai sarutat cu o fata care era a 10a tu fiind a 5arolling on the floor)))))) mai mare minciuna ca asta nu am mai auzit

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu, o inviti undeva, dupa, daca face gesturi de genu baga degetul in gura inseamna ca si ea vrea sa o saruti. te apropii frumos si daca si ea va vrea va veni la tine, daca nu, nu... fundita plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buza ta trebuie sa ajunga pe buza ei.
rolling eyes

| VampireBlood a răspuns:

Totul vine de la sine, te apropii de ea o pupi pe gura si de aici in colo, te descurci.

| xJustJuss a răspuns:

Esti tu prost. Aveam 10 ani dar nu eram cu tiriplici ca tine, pe mine ma cunostea lumea si stia cine sunt. Daca ma crezi bine daca nu asta e.

| tiranul a răspuns:

Cu talent smug