| Adi8828 a întrebat:

sunt un baiat de 18 ani. Nu am avut niciun contact sexual pana acum, si nu am avut prietena. Am fost de mic retras si cu un cerc restrans de prieteni. Nu am fost atractiv. De curand insa, m-am schimbat, am devenit mai sociabil, am avut grija de corpul meu (am fost la sala si am facut sport), am avut rezultate bune la liceu si olimpiade nationale si, implicit, s-a schimbat si cu fetele situatia.
Problema e urmatoarea: Cand sunt cu vreo fata care ma atrage, am erectii pe care nu le pot controla. Si asta nu ar fi problema neaparat, dar mai mult decat atat, chiar ejaculez putin daca ma atinge tandru sau ma saruta, etc. Am patit intr-o excursie sa ejaculez cand o tipa dormea cu mine in pat (norocul meu ca era adormita laughing )
Aici vin si va intreb: Cum pot sa limitez momentele astea, adica sa nu mai patesc asa? Controlul vine cu timpul?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| BlyeeetAK47 a răspuns:

Oare cum? Dai la l*ba. Pentru tine cam e recomandat 1 pe zi (acum) ca sa mai scapi din "resursele acumulate". Dupa in timp (3-4 luni) mai scazi la 1 la 2-3 zile.

1 răspuns:
| Adi8828 explică:

Daca iti arde de facut misto, du-te si da-ti un glont in cap. Eu n-am pus intrebarea la misto.