anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, sunt un băiat de 19 ani și de ceva timp mi-a atras atenția o fată care este cu 7 ani mai mare decât mine. Am încerc sa vorbesc cu ea acum 2 ani (în condiția în care eu eram minor, iar ea majoră) printr-o cunoștință care i-a spus de mine, ea i-a spus persoanei respective că sunt drăguț, dar s-a gândit mai bine și sunt mic pentru ea (mă așteptam). Am înțeles și am încercat să-mi iau gândul că ar putea fi ceva între noi vreodată. Ce-i drept când o mai văd mă uit la ea, dar nu insistent, deoarece și eu dacă eram în locul ei ma simțeam ciudat sa mă privească un necunoscut insistent. Acum ceva vreme ne-am întâlnit din întâmplare într-un parc, și ea se uita sper mine zâmbind, am trecut pe lângă ea și și-a întors capul spre mine, iar peste ceva vreme am traversat ambii strada la vreo 20m, uitându-se iar la mine (mă gândesc să nu se uite la mine doar pentru că a observat că mă uitam și eu la ea, sau își mai aduce aminte de mine de la acea cunoștință). Cât despre ea o vad o fire mai copilăroasă, și nu am văzut-o să aibă un prieten sau ceva. Ce credeți că ar putea înseamnă "răspunsurile" ei? Mă gândeam să aștept să o mai întâlnesc și să-i analizez comportamentul. (PS: Am mai pus aceasta întrebare dar m-am gândit să vă povestesc toată situația). Sincer mi-ar fi rușine să merg la ea să-i vorbesc și să-i dau mesaj, mi-e că nu e interesată și să nu par insistent. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu vad nici un "raspuns" din partea ei, se uita fiindca tu te holbezi, nicium nu-i un raspuns din partea ei.
Sfatul meu este sa-ti cauti o fata de varsta ta, ca aia de 26 isi cauta barbat cu care sa se marite, nu un adolescent in care pocnesc hormonii si vrea doar sex.

| mihai69 a răspuns:

Du-te la ea cu o floare și întreab-o dacă nu vrea să meargă la o cafea cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

19 ani tu și ea 26 de ani merge dacă arăți foarte maturizat pentru vârsta ta.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar tu cu exemple din filme, tipul ala e hot

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu e hoț, e un român.

| TimberWolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Hot in engleza inseamna ca cineva arata bine, nu s-a referit la ce zici tu.

| RAY a răspuns (pentru TimberWolf):

Corect,nu stiu cum s-a putut gandi la asta

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Conteaza fizicul indierent de situatie, nici eu nu arat atat de horror pe cat credeam

| NataLee a răspuns:

Mama ce *** iese. Te învață meserie

| TimberWolf a răspuns (pentru NataLee):

Te duci si tu sa iasa cu scantei.

| NataLee a răspuns (pentru TimberWolf):

M-aș duce, dar îmi e că îi sare spermă instant