Evreii sunt foarte zgîrciti cum crezi ca au facut ei banii, si sa presupune m ca gasesti un evreu care are fată de maritat, si tu ce crezi ca stai pe banii socrului si nu faci nimic? Te inseli, ăla in primul rind nu i ti va da fata daca vede ca tu nu esti de teapa ei, asa ca lasa visele si revino cu picioarele pe pamint ca inca visezi.
Adica tu ca barbat cauti sa te intretina femeia? Ce urît, barbatul aduce banul in casa intr o familie, barbatul ajuta femeia, femeia se casatoreste ca sa o duca bine alaturi de un barbat, nu ea sa munceasca si tu sa dormi si sa i cheltuiesti banii, se vede ca asta vrei, nu gasesti asa ceva nicaieri nici la evrei nici la români nici la tigani nicaieri, oricîti bani ar avea familia ei nu te vor accepta sa stai pe banii lor ca trîntorul cand esti apt si bun de munca doar ca nu vrei. Cautati serviciu bun bine platit daca vrei sa ai bani, fa cursuri specializeaza te pe ceva, dar c sa cîstigi banii pe care îi visezi muncesti 18 ore 7 zile pe saptamana altfel ciuciu bani.
Ufff... nu cunosti multe despre evrei!
Evreii se casatoresc tot cu evrei, nu cu alte religii si in nici un caz cu atei, sau oameni saraci, fiindca pentru ei "banul", este un criteriu la care trag.
Te-as sfatuii sa-ti facui un curs de calificare intr-o meserie, daca munca asta necalificata nu te satisface.
Sunt convinsa ca-n orasul unde traiesti exista si profesionale de meserii, doar intereseaza-te.
Conunitatea de evrei din Romania e foarte mica - le-am facut niste chestii nasoale in Al2lea Razboi Mondial - cei mai multi au plecat spre Israel sau unde au apucat.
Casatoriile intre o evreica si un crestin nu sunt ceva de care sa nu se fi auzit dar nu sunt nici obisnuite. Parintii acelei fete trebuie sa aprobe casatoria si imi pare putin probabil sa o faca daca tu nu ai nici bani, nici o cariera cu potential si nici nu esti evreu.
Eu nu cred ca modul tau de a vedea lucrurile este OK.
In afara de faptul ca evreii (ca si alte comunitati) au reguli stricte in privinta modului cum interactioneaza cu cei din afara comunitatii, dorinta ta de a-ti face un trai mai bun nu este "pusa la treaba" in cel mai bun mod.
Daca ai nevoie de bani, incearca sa te specializezi. Cred ca poti face o specializare pe instalatii sau electrica, intereseaza-te unde se castiga mai bine si incearca sa progresezi.
Odata specializat iti poti deschide propria firma pentru a lucra in alt regim ( multi proprietari cauta firme mici care sa face lucruri specializate, punctuale).
Bafta si sa ai o viata frumoasa
George0197 întreabă: