anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Sunt un baiat de 23 de ani si recent m-am despărtit de prietena mea din mai multe motive adunate pe parcursul relatiei și as avea o intrebare clara si stupida in acelasi timp "cum să treci peste despartire" stiu, e normal să te simti aiurea și mereu sa te gandesti acolo, dar totusi au fost sentimente puse și timp irosit doar in noi. Dau funda promit și va rog fara raspunsuri rele

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nimeni nu te poate ajuta sa treci peste, doar tu poți.
Efectiv ai o singura viata, bucurate de ea, de compania oamenilor dragi.
Ca sa nu te mai gândești acolo, la toate momentele respective încărcați timpul cu diverse lucruri ( mergi la cinema, gătește, asculta muzica, etc).
Crede-mă cu timpul o sa treacă, pentru ca tu o sa te plictisești sa ramai focusat acolo, în trecutul vostru.
Deci mai întâi lucrează la relația cu tine.

8 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu ai ce sa faci, doar timpul o sa vindece rana. Stiu ca exista tot felul de strategii dar o sa vezi si tu ca nimic nu ajuta, tot ce poti sa faci e sa gasesti ceva activitati cu care sa iti umpi timpul pana ajungi sa uiti.

| CleanHeart a răspuns:

De ce sa dam răspunsurile rele la un băiat sentimental, alții se combina cu altele în 3 zile și toată lumea trece prin suferințe de genul, lasă timpul sa treacă și acceptă durerea dar important sa să vorbești cu oamenii dragi și să faci ce îți place

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Daca o sa mai stai pe site-ul asta, o sa vezi destui trecuti de 30 de ani fara partener si care traiesc pe banii parintilor. Poate atunci iti revi laughing

| GambleR40792 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Nu toti suntem atat de destepti ca tine ce sa ii faci, apropo tu cum esti happy asta e un site de oameni cu probleme psihice, tu esti exceptia sa inteleg laughing?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru GambleR40792):

Dude, citeste-mi numele laughing. Also, eu incerc sa fac ceva cu viata mea, altceva decat pariuri si sa ma plang ca voi 24/7 ca nu ma vrea niciuna.

| GambleR40792 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Asta e fiecare cu ce il doare, m-au adus la groapa pariurile sportive esti nebun de 10 ani mananc pietre de la ele laughing moor pe persoane de genul care comenteaza aiurea fara sa aiba habar bah poate ala chiar se pricepe la ce manana ****

| AdioTPU a răspuns:

Vezi ca-s o grămadă de articole sau clipuri pe YouTube care te învață cum să treci peste despărțire.

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Nimic, doar timpul te va ajuta sa uiti trecutul, nu poti uita usor sentimente frumoase si stari.
fugi cat mai departe de trecut, accepta ca a fost ce a fost si concentreaza-te pe prezent si viitor, doar ele mai conteaza, e inutil sa te gandesti la ceea ce nu mai poti schimba.