| Florin88821 a întrebat:

Salut TPU

Sunt un bărbat de 28 de ani și astăzi am făcut ceva ce cred eu că îmi poate aduce niste probleme.

Este vorba despre o fata de 16ani.

Mă întorceam azi de la munca și am hotărât să merg prin parc deoarece era foarte mare și pe lângă asta imi oferea o scurtătură.

Dar cum mergeam eu așa prin parc am hotărât să stau pe o banca câteva minute deoarece aveam cateva apeluri de la niste prieteni și voiam să vad ce s-a întâmplat.

Cum stăteam eu pe banca în fața mea tot pe o banca era o fată singura care vorbea pe apel video probabil cu o prietena, soră nu știu.
Se auzea foarte tare, probabil vorbea cu o prietena sau ceva.

Nu mai voiam să stau foarte mult așa că mă pregăteam să plec dar dintr-o dată a venit un om dubios la ea și s-a așezat pe banca lângă ea.

Avea în jur de 35 de ani, s-a apropiat foarte mult de ea și a început să pună mâna pe ea, sa o pipăie să facă chestii din astea.

Ceva ce mi-a atras atenția a fost că acea fata ii tot spunea sa o lase în pace că sună la poliție daca nu se oprește și tot așa.

M-am ridicat și m-am dus acolo la el și i-am spus sa o lase în pace.

A sarit la mine la bătaie și i-am tras una și a căzut jos..nu a pățit nimic de genul sa dea cu capul de beton sau alte lucruri, a căzut în florile de pe lângă banca, dar nu s-a mai ridicat.

Am verificat sa vad daca respira și respira nu avea nici o problema.

Am hotărât cu acea fata sa plecam din parc și să stau cu ea până vine fratele ei sa o ia, nu puteam sa o las așa. putea sa se întoarca acel om oricând.

După ce au luat-o părinții eu am plecat acasă și pe drum mă gândeam la ce am făcut.

A fost într-un parc unde erau și camere de filmat, daca alea chiar mergeau au prins cum l-am bătut pe acel om și de asta sper sa nu am probleme.

Acel bărbat părea normal la față și astea dar probabil era drogat sau ceva sau poate nu știe să cucerească o femeie la 35 de ani ai lui și nu mai gândea ..nu-mi explic de ce a procedat așa.

Întrebarea mea este pot avea probleme cu politia?

Chiar daca i-am dat una și a căzut în flori m-am asigurat sa vad daca respira, era cam ametit așa dar nu de la pumnul meu..cine știe ce baga.

Eu am plecat de acolo,nu avea cum să adoarmă acolo sau ceva dar mă cam tem că voi avea probleme.

Ce pot sa fac?

Cum spuneam și mai sus nu era beat, arata normal dar cred că baga ceva in el sau varianta era că nu a mai vorbit cu o femeie și nu știu ce era in capul lui, mai ales că era o fata mica la mijloc.

De obicei nu-mi place sa-mi risc pielea pentru alții dar nu aveam cum sa nu fac nimic.

Voi ce părere aveți? Pot avea probleme? Nu am mai sunat la politie, am luat fata și am plecat in loc mai sigur.

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Felicitari pentru gestul de a apara fata respectiva de individul respectiv! Bine era daca apelati politia comunitara(locala) si sa anuntati de incidentul dintre acel individ si fata.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Bun, ai luat apararea fetei, dar unde e spiritul civic in ce-l priveste pe individ?
Fata a plecat in siguranta, TU trebuia sa chemi salvarea pentru individul ala. L-ai batut de l-ai bagat in coma (cine stie?) si apoi ai spalat putina. Asta nu e ok.

Au fost cazuri in care de la un pumn, omul si-a pierdut cunostinta si memoria. Noroc ca era sotia cu el, altfel nu mai stia nici cum il cheama. Dar cu omul asta nu era nimeni.
Un pumn la cap poate provoaca un anevrism cerebral, o sangerare in creier si omul moare dupa cateva ore.

Eu zic sa mergi la Politie sa dai o declaratie, ca sa stai si tu linistit. Iar daca tipul are antecedente, cu atat mai bine: stie Politia de unde sa-l ia.

| Florin88821 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu a fost în cap, a fost în față și a căzut pe o parte în flori..pe iarba..nu a dat cu capul de nimic

Pot sa bag mana în foc că acel om nu avea cum să moară sau ceva de la atâta.

Nu e ca și cum care pe beton, am verificat și respira doar că și-a luat KO(eu fac kickboxing și așa se spune la somn mai pe românește)

| siriusblack98 a răspuns:

Eu zic sa stai linistit, nu te mai agita. Ala nu risca dosar pentru tentativa de agresiune sexuala ca si-a luat un pumn in mufa. Te felicit pentru curaj si pentru actiunea de a lua masuri. Astfel de practici ar trebui sa fie normalizate. Respect frate!

| Kufu95 a răspuns:

Data viitoare nu mai lovi persoana, că poți pica tu de vină, încearcă doar să îl faci, să stea cât mai departe, îl înregistrezi și te duci la cea mai apropriată secție și le spui, cum a stat treaba. Felicitări pentru ce ai făcut! M-aș bucura să văd cât mai multe persoane făcând asta.

| Florin88821 explică (pentru Kufu95):

Nu am avut de ales, practic sport de contact de multi ani, i-am tras din instinct mai mult... daca scoteam telefonul să-l filmez sigur îmi luam câteva pentru că era mult mai masiv de cat mine, eu am 178cm, el era foarte înalt față de mine, nu aveam timp să filmez și să mă feresc

În orice caz sper sa nu am probleme sau ceva, poate l-a găsit cineva și cine știe ce a spus

| eliancodrut a răspuns:

Daca nu s-a lovit sa-i produca rani, nu o sa patesti nimic.
Trebuia sa-i iei nr. de telefon al fetei, ca in caz de ceva sa ai martor. Tu ai fost in leegitima aparare.

| Florin88821 explică (pentru eliancodrut):

Era întreg, nu aveam urme de sânge, nimic...plus că a căzut în flori..nu pe cimenthappy

Răspuns utilizator avertizat
| Gino202 a răspuns:

Dacă pe camere s-a văzut ca el te-a atacat și l-ai lovit n-ai ce să pățești, ai fost în legitima apărare! felicitări pentru gest!