Ai fi mult mai fericit daca ai alege sa rezoecti planul Crearorului si au face sex numai dupa casarie. Eu sunt etern recunoscatoare sotului meu ca a refuzat toate ofertele anterioare pentru a pasrra totulndoar pentru sotia lui. Domnisoarele generoase sa initieze pe alrui au de mukte ori si boli cu transmitere sexuala de care prezervativele te apară 80% ca se iau prin sange, sunt suficiente două zgârieturi, poate chiar de la prezervativ si te trezesti cu mancarumi acolo pe ani de zile si teatamente la fel.
Sex,bautura,droguri si vrei sa ti se scoale? Dar gaurile le nimeresti?
Olimipic la ce? la limba romana in nici un caz.Iar faptul ca inveti mult si mergi la petreceri iar nu se leaga.
Incearca sa gasesti o fata care sa te iubeasca asa cum esti, sa o poti satisface si cine stie, poate reusesti!
Succes!
In primul rand, la ce esti olimpic? Presupune scris?
In al doilea rand, unde chelesti? In fata sau in spate? Ai motocicleta?
In al 3-lea rand, eu cred ca singura chestie reala din ce ai scris e ca esti virgin.
In al 4-lea rand, nu cred ca te pot ajuta. Dar daca tot vrei sa faci sex, caut-o si tu pe aia care a vrut sa iti faca sex oral. Ce e sigur, e sigur. E foarte usor sa faci sex daca iti scazi asteptarile suficient de mult.
5. droguri zici ca iei de obicei?
Este totul adevarat. chelesc in cap. iarba consum uneori. sunt olimpic la informatica. am 3 medalii. ultima din cls 9a
Lasă băutul si Alcool drogurile și prostile.
Băutul si Alcool ul drogurile nu te "maturizează" nu te face mai "inteligent" sau un "om" de "treabă" "coool" nu te apucă de fumat căci îți vei bate joc de propia viață.
Ținte de muncă cinstită. Lasă prostile.
Nu te înhăitat in anturaje ca sa ai cu cine săte bagi in seamă prostia prinde rădăcini atunci o sa dai de probleme mari.
Ținte te de muncă cinstită. Lasă prostile...
Lasă anturaje le cluburile discoteci petreceri cu toți drogații boschetari Alcoolici și "Maturii" plini de prostie nu alerga după plăceri de moment și plăceri carnale căci nu-ți vei face bine și rău grav de mult rău.
Ținte te de muncă cinstită. Lasă prostile...
Iti multumesc. totusi, problema mea e ca vreau sa fac sex si nu reusesc. ai niste sfaturi, sau femei?
Nu știu eu nu am treabă cu sexul de niciun fel deloc nici prieteni cu benefici nici alte rahaturi și prosti.
Eu îl am pe Dumnezeu doar pe Dumnezeu.
Ținte de muncă cinstită lasă prostile îți vei face numai rău grav de mult rău...
Iti urez moarte cu cioaca n mana placuta
îți urez săte salvezi la timp căci drumul ăla te va duce pe drumuri grav de greșite Dumnezeul să fie si cu tine.
Si tu sa te iei de mana cu mihail neamtu si sa mergeti sa va satisfaceti cu vamesii