anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știu că este o întrebare nu chiar ok,dar într-o relație este ok să cumpere băiatul sau fata prezervativele, sau să facă jumătate jumătate?!

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am facut 50 - 50 cu una asa e cel mai corect.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca faceti sex o data la 6 luni, poti lasa asta pe mana lui in schimb daca se intampla des de la o vreme nu e chiar ieftin. Un pachet de durex mic e vreo 10 lei deci iti vine cam 2.5 lei partida..inmulteste asta cu de cate ori pe saptamana o faceti si se vor aduna.

Parerea mea este ca pretul trebuie impartiti, la fel cum va fi si la anticonceptionale (daca veti folosi la un moment dat). Protectia este pentru amandoi deci nu vad nici un motiv pentru care doar unul din voi ar trebui sa plateasca.

PS: Nu zice nimeni ca trebuie sa ii dai banii in mana, puteti gasi alta varianta gen cel care nu pune bani la prezervative da o cafea/ceai/bere etc.

| RAY a răspuns (pentru RoCkKiD):

Si eu sunt de acord, in fapt in unele tarii totul se imparte in doi, inclusiv cheltuirile

| Violleta2022 a răspuns:

Baiatul cumpara prezervativele, asta-i clar problema lui!
Cum sa cumperi tu prezervative pentru puta lui? Ce masura cumperi, stii?
Jenant chiar, daca nici atata lucru nu-i in stare sa cumpere...trimite-l la plimbare si spune-i ca, de vrea sex, sa aiba bun simt, sa vina cu prezervative la el.

| leiidinbanie11 a răspuns (pentru Violleta2022):

Frumos happy pana la partea cu "daca vrea sex". Sa fim rezonabili si sa recunoastem ca nu doar baietii vor, cateodata sunt mai ahtiate "inocentele".

| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu ma mir de ce au raspuns numai baieti... deh, toti se dau cocosi pe aici, crezand ca fata stie ce masura sa le cumpere.

Dar, sa va vad eu cum mergeti voi la farmacie si cereti tampoane pentru fete! Este drept sa le cumparati voi, sau sa si le cumpere fata?

| RoCkKiD a răspuns (pentru Violleta2022):

In foarte putine cazuri o sa aiba nevoie de marimile alea speciale..mai ales ca are un partener stabil.

Cat despre tampoane, alea sunt pentru uzul doamnei/domnisoarei, cred ca nu ai citit bine ce am scris. Daca te referi la anticonceptionale, cum am zis si mai sus sunt complet de acord sa achit jumatate din valoare sau sa luam o luna o luna sau orice varianta ii convine fetei.

Ca multi nu vor fi de acord, complet de acord dar nu vad de ce astia tineri ar trebui sa implementeze viziunea ta comunsita despre rolurile in relatie.

| mihai69 a răspuns:

Apreciez răspunsul lui @RoCkKiD - dar aș vrea să adaug un mic detaliu: ar fi foarte bine dacă orice fată activă sexual ar avea mereu la ea, pentru orice eventualitate, măcar două prezervative. Că nu se știe niciodată când are nevoie.

| Freya1 a răspuns:

Nu mai este nimic rusinos in a cumapara prezervative, dar din perspectiva mea mai bine cumpara el.Este o protectie de care se foloseste el si el stie mai bine ce marime are spre exemplu etc.
Si eu am cumparat prezevative si nu mi s-a parut nimic aiurea sau ne la locul lui, dar am patit o faza care ma jenat si de atunci nu am mai luat eu.
Eram la coada sa cumpar prezervative si in fata mea erau doua fete ce pareau un pic mai ciudatele da nu am bagat in seama. Dupa ce m-am uitat mai bine si le-am auzit vorbind mi-am dat seama ca sunt de pe centura.Nu am avut nici o treaba ca nu ma interesa pe mine ce si cum pana le-am auzit cerand prezervative si am vazut fata vanzatoarei scarbita si am iesit afara.
Nu este ceva gresit in a cumpara fata dar eu nu mai pot sa merg sa iau ca nu ma simt confortabil.

| Adry05 a răspuns (pentru Freya1):

Ai putea sa iei de la supermarket, acolo nu trebuie sa le ceri, pur si simplu le pui pe banda, aia scaneaza si aia e. Eventual printre alte cumparaturi ca sa nu se vada atat de "evident" daca nu te simti ok.

| Emilian65 a răspuns:

In general baietii trebuie sa cumpere prezervative dar, nu este gresit daca cumpara si fata.

| Hammurabi a răspuns:

Cred că cel mai corect e ca băiatul să le cumpere în rate iar fata să gireze împrumutul.

| sofisis a răspuns:

Serios? Jumate-jumate niste prezervative? Wtf?
Le cumpara cui ii e mai usor si mai la indemana.

| ywar a răspuns:

Eu as face cheta. As face asa: un pachet costa cam 20 de lei, imparti la 10 oameni, cate doi lei de om ca sa faceti si voi sex.
Eu cred ca nu ar strica daca ati fi mai responsabili si cel care se da mai matur si mai responsabil sa ia decizia si chiar sa cumpere.

| DorelExpertu a răspuns:

Prima data baiatu, dupa, cine apuca.

| eugeniu2020 a răspuns:

Cine e mai aproape de farmacie sau de supermarket!