Ia un ladoi, pune toate lucrurile acolo si apoi du-l in pod. Peste ani cand il vei gasi va fi doar o amintire placuta.
Asa am facut le-am luat si le-am pus intr-o punga si in dulap cu ele dar as vrea sa ma despart de lucrurile astea sa nu mai simt prezenta lor in camera mea desi cv ma opreste sa fac lucru asta, am iubit-o tare mult pe fosta iubita si cred ca din cauza asta simt acest lucru ca nu pot sa le arunc desi tot vreau sa fac lucru asta dar nu stiu cum, cv ma opreste.
O iubesti inca. Daca natura despartirii voastre nu e ceva grav, pentru a te linisti, incearca sa iei legatura cu ea si sa-i spui sincer ce simti.
Mi-a zis ca nu se mai poate nu imi poate da inca o sansa, mi-a zis: Am ales fericirea in locul tau, si nu este langa tine, asa am patit tot timpu cand am daruit iubirea mea sincera unei fete. frumos nu? doamne.
Atunci,treci mai departe-ranile, chiar si ale sufletului, se vindeca in timp.
Incearca sa traiesti in prezent. Nu mai alimenta aceste emotii negative. Constientizeaza momentul. Cand vezi o poza la fel. E doar o poza. Nu lasa amintirile sa puna stapanire pe tine, altfel suferi degeaba Cum zicea Eminescu in poezia "La steaua" :
Icoana stelei ce-a murit
Încet pe cer se suie;
Era pe când nu s-a zarit,
Azi o vedem, si nu e.
Tot astfel când al nostru dor
Pieri în noapte-adânca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste înca.
E foarte dificil sa scapi de emotiile negative, pentru ca nu le poti controla. Sunt prea rapide si prea puternice. Dar se poate daca incerci sa nu le mai manifesti. Gandirea poate fi controlata intr-o masura mai mare decat emotiile. Primul pas este, asa cum am spus, atunci cand apar, sa nu le mai hranesti cu gandul. Sa nu mai dai curs imaginatiei. Trebuie sa intelegi ceea ce este, fara sa reprimi brusc, fara sa incepi sa visezi. E mult de zis despre emotii negative, am zis in mare.
Da pai, toata activitatea mea spirtiuala de 6 ani se invarte in jurul de a scapa de emotiile negative Primul lucru e sa intelegi ca-s daunatoare si sa nu le mai alimentezi. Apoi incet incet, o sa vezi ca obtii control asupra lor. Nu o sa poti dintr- odata la cele mari, dar in timp vezi progrese. Ar trebui sa-ti scriu o carte intreaga sa explic tot, cum functioneaza si de ce
Nu poti sa o scoti asa repede din cap.E adevarat ca e greu, dar lucrurile frumoase nu trebuie uitate.In viitor o sa iti gasesti pe cineva care te merita. Incearca sa te gandesti ca poate asa ii mai bine! Vorbeste cu mama ta, pentru ca e singura persoana care te poate intelege cel mai bine. Bafta si sa treci peste!