1.Esti captiv intr-o idee de trecut, ai o stima de sine scazuta
2.Sunt sigur ca exista fete cu tona mult mai atragatoare si mai misto acolo, problema este sa incerci, dar tu te zvarcolesti in timp ce te uiti in spate. Indreict ti-ai format o idee ca nu poti mai mult si ea e top.
3. Fata nu te mai vrea.
4.Nu mai vorbi cu ea.
5.Niciodata nu o sa mai fie ce a fost. NICIODATA!
6.Ai mai penetra vaginul ei sau ai saruta buzele care te-au lasat pentru un alt tip, tu zvarcolondu-te in pat si ea razand cu el la o cafea? Inteleg ca te lasi calcat in picioare, dar tu, tinere, exagerezi
7. Ceea ce a facut ea e un test : "E tot la fel de copilaros si disparat de atentia mea sau a devenit un barbat cu viziune care e un aspirator de femei iar acum nu ii mai pasa de mine?". ceea ce ai inceput bine, dar ai esuat.
Ok, in concluzie nu mai exista nici macar o sansa ca voi doi sa fiti fericiti impreuna, daca cumva o sa i se faca mila de tine si o sa te cheme la ea iar tu ai sa mergi ca un catelus, te va extermina in mai putin de 3 luni, si o sa fii si mai mort iar tu i-ai mai dat un bonus ( i-ai hranit ego-ul ).
Tu alegi!
La cat de analfabet esti...pfff
du-te tata la scoala si ia cartea aia de gramatica, fara misto.
Ai fost aproape 2 ani cu e.
Acum, as zice, ca este timpul pentru altcineva in viata ta.
Din cate ai scris aiçi eu cred ca inca the mai place. Plate relatia voastra mail are o sansa!
beausingurlamasamea întreabă: