| albertodelrio211111 a întrebat:

Treaba sta in felul urmator.Acum cateva luni am cunoscut o tipa prin intermediul verisoarei mele si am iesit cu ea si a mers totul ok. Ziua urmatoare am mai invitat un prieten cu mine, tipa aia si verisoara mea de care-i placea.In timp ce tipul se "dadea" oarecum la amandoua m-a cuprins un sentiment de razbunare si imi venea sa il strang de gat si sa il las fara oxigen. Dupa asta mi-am dat clar seama ca amandurora ne place de gagica cealalta(el si-a dat seama de asta dupa ce nu i-a iesit combinatia cu verisoara mea). Ma suna el intr-o zi si imi spune ca asta i-a dat ignore peste tot ca nu vrea sa mai auda de el si chestii de-astea pentru ca i-a spus ca vrea sa fie cu ea si ea n-a vrut.Ciudat insa e ca din senin si eu mi-am luat ignore peste tot(p facebook p mess si la telefonul mobil) si am intrebat-o pe verisoara mea care-i faza cu chestia asta ca popoate ma va ajuta sa inteleg(spusese tipu ala ceva sau eram eu de vina cu ceva).Mi-a spus ca au vorbit ele intr-o noapte cu el p mess si in discutia prietenul asta al meu i-a spus tipei aleia ca amandoi o placem sau ma rog asa a dat de inteles)atunci mi-am dat seama cam care ar fi problema. Si dupa alte chestii si mai neplacute ea mi-a dat un mesaj prin care mi-a transmis ca vrea sa fim doar prieteni si atat.Ok treaba normala.Noi invatam la acelasi liceu si de fiecare data cand ma vede incearca sa faca in asa fel incat sa nu dea ochii cu mine.ma intreb oare ea chiar nu ma place deloc sau ii e teama de o relatie? Daca e a doua varianta cum as putea sa o ajut sa aiba incredere in mine?(Nu mi spuneti ca trebuie sa treaca timp si alte d-astea ca au trecut deja aproape 5 luni si acelasi e rezultatul...)

4 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Da- i si tu ignore, asta e tot.

| Jijell a răspuns:

In primul rand, gandeste-te mai bine pe cine consideri prieten, pentru ca nu e frumos ce a facut.

Cat despre fata aia, abordeaz-o intr-o zi direct, opreste-o pe hol si cere niste explicatii, ca nici gestul ei n-a fost frumos, practic te-a facut pe la spate, cu vara-ta si prietenul tau. Parerea mea e ca nu merita sa-ti bati capul cu ea, dar asta tu stii.

| Blu3Smyle a răspuns:

Fa cum crezi mai bine dar dragostea cu forta nu merge daca te ignora poate doar vrea sa te enerveze dar daca nu laso!

| sabinaca a răspuns:

Daca te ignora, las-o in pace. Doar atunci cand ea va avea initiativa in a comunica cu tine o pot "ajuta". Nu uita, dragostea cu de-a sila nu merge.
Si mai ales tongue fii rabdator.