| Alexandru5645 a întrebat:

Trec direct la subiectlaughing)Am aproape 17 ani si nu-mi pot decalota penisul...se poate face,, dragoste" cu el asa sau trebuie intai sa rezolv problema?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca actul sexual se poate intretine si in cazul in care penisul este afectat de boala congenitala numita FIMOZA.
Am trait sa vad si sa citesc ABERATIA SUPREMA transmisa de @Jassmina :
'' Din pacate, sexul nu se poate realiza, deoarece penisul tau este in imposibilitatea asta.''
Pe bune? laughing rolling on the floor este halucinant sa constati ca cineva poate sa transmita astfel de raspunsuri de-a dreptul imbecile. rolling on the floor
In concluzie chiar daca penisul tau nu se decaloteaza, poti sa ai/ sa intretii acte sexuale, insa ''calitatea lor'' va lasa foarte mult de dorit fiindca gradul de sensibilitate a penisului este extrem de mic.
De asemenea in timpul actului sexual poate sa apara senzatia de durere in locul celei de placere si satisfactie.
De asemenea poate sa existe si posibilitatea ca in timpul actului sexual din cauza fortarii ritmice exercitate asupra preputiului in timpul penetrarilor repetate, sa se produca decalotarea, preputul sa ramana blocat sub gland (in santul balanopreputial) si astfel sa se instaleze afectiune si mai grava... PARAFIMOZA.
Din aceste motive este indicat/recomandat sa te prezinti la o consultatie efectuata de un medic urolog pentru a-ti fi explicat si indicat care sunt pasii necesari si corecti de urmat in cazul tau.
Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ai tu se cheama FIMOZA si se poate rezolva in urma unui consult medical la UROLOGIE, sau a unei interventii chirurgicale, daca este caz de operatie, depinzand de gradul de fimoza pe care-l ai.
Din pacate, sexul nu se poate realiza, deoarece penisul tau este in imposibilitatea asta.

| Sofer a răspuns:

Rezolva problema. Cu mici exerciții o sa reușești sa îl decalotezi.