Nu-si bate joc de tine, ea nu te place, te-a refuzat politicos si-si vede de viata ei.
Iti recomand sa iti vezi de viata ta si sa nu te blochezi pe fata asta. Iti mananca timp, stress si fericire.
Daca e timida in preajma ta, te place. Poate ii este rusine sa aceepte, poate parintii ei nu o lasa sa fie cu tine.Cel mai bine, intreab-o ce zic parintii ei despre relatia voastra si asapoate iti va zice adevarul.
Pai Bo$$, poarta o discutie concreta cu ea : " Bai fimeii, vrei sa iesi cu mine sau nu? Ca sa stiu ce fac " Eu nu inteleg un lucru, daca te place, de ce nu accepta? Poate ca-i mai timida, cu siguranta asta e!
Ea se preface ca nu exist. si cand o i-au la vorba e cu totul alta fata. poate e draguta cu mine intentionat.mi-a spus ca e timida. mi-a spus ca are emotii in preajma mea. nu stiu ce sa cred din vorbele ei de fiecare data spune altceva si nu imi inspira incredera dar eu tot o plac si ma gandes c la ea mai tot timpul
Dupa parerea mea, TE PLACE, dar nu stie cum sa arate si asta, probabil are unele probleme cu parintii? Sau inca nu o lasa in pace iubitul si tot o intreaba ce mai face. sau poate chiar iti spune adevarul: Nu il poate uita.
De obicei cand o fata a iubit un baiat ft mult, si s'au despartit si ea nu il poate uita... cam asa se intampla... :/.