| ata123 a întrebat:

Trec printr-o perioada foarte foarte proasta...Tocmai am aflat ca sora mea in varsta de 18 ani nu mai este virgina de la 17 ani si ca in ziua de revelion i-a facut sex oral unui baiat. Cand am intrebat-o de ce a facut chestiile astea mi-a spus ca nu stie ce a fost in capul ei si ca regreta enorm si ca s-a invatat minte. Pe langa faptul ca o bat de 2 zile in continuu si i-am tinut tot felul de morale si i-am pus interdictie la tot. ce altceva m-ati sfatui sa mai fac? Sunt pur si simplu terminat! Eu consider ca anturajul a fost degeaba deoarece a avut unul foarte prost...la scoala intotdeauna a avut note de 9 si 10 iar la bac nici nu imi pun problema ca nu o sa il ia cu cel putin 9 dar chiar nu stiu de ce a facut lucrurile astea.Am nevoie de un sfat cat mai serios deoarece simt ca innebunesc!

Răspuns Câştigător
| Raluu25 a răspuns:

Sincer iti inteleg problema, dar cu violenta nu rezolvi nimic si cel mai important nu poti da timpul inapoi.Stiu,doare cand propria sora ajunge barfa orasului si a tuturor prostilor care nu isi vad de treaba lor, dar cel mai important lucru este ca e sora ta si sangele apa nu se face.Iar faptul ca a facut sex oral prietenului in intimitatea lor nu o face o persoana mai putin demna.In tarile cu o viziune mai deschisa femeile nu sunt judecate de ce fac in dormitor si cu cine, dar in Romania noastra multi vad paiul din ochiul nostru si nu gunoiul din ochiul lor.Lumea vorbeste o saptamana, doua cel mai probabil pana la un.
Ca sfat ti-as recomanda sa renunti la violenta find ca nu obti nimic, fapta e deja consumata Ar trebui sa pui legatura frateasca mai presus de orce indiferent de situatie. Cred ca si ea ar face acelasi lucru pentru tine

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Multumeste-te ca a ajuns o curva, e ceva obisnuit la tineretul asta vina o au parintii vostri pentru ca nu au stiut cum sa o creasca. Eu te sfatuiesc ca tu cand vei avea familia ta sa iti pazesti fetele ca in armata ca sa nu ajunga ca sorata dar si femeia grija mare ce prinzi. Pradatoare sant la orice pas dar o sa faci fata situatiilor ce te vor astepta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa iti vezi de viata ta... asta poti sa faci. E majora si poate judeca singura cu cine face sex. Tu nu dai dovada decat de un animal prost crescut. In loc sa ii dai sfaturi o bati...

| ata123 explică (pentru suntserios):

Vorbesti serios!? Cum sa imi vad de viata mea din moment ce este sora cu mine si pe langa faptul ca s-a facut de ras ma face si pe mine?

| suntserios a răspuns (pentru ata123):

Te face de ras ca are o viata sexuala? trebuie biciuita ca ti a incalcat regulile morale

| sofisis a răspuns (pentru ata123):

Si o bati in retrospectiva sau cum?
Cu ce drept dai tu in ea?
Esti un nenorocit si faptul ca nu vrei sa accepti ca fiecare om e stapanul propriilor acte, te face si usor naiv (ca sa nu te fac pe fata prost si ingramadit si obtuz si incuiat).

| corbulalbrosu a răspuns:

Am inteles ca simti ca inebunesti si iti vine sa te revolti mereu, insa n-am inteles in ce calitate? Ce te indreptateste sa te manifesti/sa ai un astfel de comportament cu privire la viata ei particulara? Nu inteleg motivul revoltarii tale din moment ce ea este majora.

| Emilian65 a răspuns:

A fost vrajita de a acel baiat si a cedat la insitentele lui, de a face ce a facut.

| Oana92 a răspuns:

Ai dreptate, anturajul a fost prost! Faptul ca tu ai fost in preajma ei e cel mai rau lucru ce i se putea intampla!

Nu ai dreptul de a te baga in viata ei, nu ai dreptul sa o lovesti si nu ai dreptul sa o umilesti! Esti un nimic pentru ca ii faci asta si nu meriti nici macar sa se uite la tine!
Nu stiu ce e in mintea parintilor vostri, dar in locul fetei as face reclamatie la politie si as uita ca existi! Mizerabilule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca esti un troll, chiar sper

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treaba ai tu? o fata daca nu e barfita, nu e invidiata.si ce daca a facut ce a facut? ce iti inchipui ca tu nu o sa faci? ori e cineva care iubeste si nu face in intimitate ce-i trece prin cap? fii serios ma tinere,si lasa fata,e majora si intr-adevar trebuie oleaca de atentie cu cine merge,iar tu cand auzi ceva de la vreun prost, zii asa; ba prostule, un adevarat barbat chiar daca face, nu se lauda, si daca o face nu da nume.idiotule.dar iti spun eu, femeile nu-si povestesc relatiile, iar la barbati 90%e doar lauda curata.ala de a povestit sigur i-a dat limbi lu sora ta.dar nu recunoaste.

| Pufoseniiee a răspuns:

Are 18 ani, ar trebui sa fuga, de ce o bati mai animalule? Aa? Mi.e scarba de tine.

| wαтerғαll a răspuns:

Esti sarit, tipule. Faptul ca iti bati sora spune multe despre tine. Bine ti-a facut, o meriti

| idonthaveaname137 a răspuns:

Să o baţi 2 zile?
Ştii că fapta asta te-a făcut să pierzi orice urmă de demnitate?
Trebuia să o baţi minim 7 zile.
Şi neapărat să o obligi să ţină post.

| Pământul a răspuns (pentru idonthaveaname137):

Dar in post ai voie sa mananci bataie?