Sincer iti inteleg problema, dar cu violenta nu rezolvi nimic si cel mai important nu poti da timpul inapoi.Stiu,doare cand propria sora ajunge barfa orasului si a tuturor prostilor care nu isi vad de treaba lor, dar cel mai important lucru este ca e sora ta si sangele apa nu se face.Iar faptul ca a facut sex oral prietenului in intimitatea lor nu o face o persoana mai putin demna.In tarile cu o viziune mai deschisa femeile nu sunt judecate de ce fac in dormitor si cu cine, dar in Romania noastra multi vad paiul din ochiul nostru si nu gunoiul din ochiul lor.Lumea vorbeste o saptamana, doua cel mai probabil pana la un.
Ca sfat ti-as recomanda sa renunti la violenta find ca nu obti nimic, fapta e deja consumata Ar trebui sa pui legatura frateasca mai presus de orce indiferent de situatie. Cred ca si ea ar face acelasi lucru pentru tine
Multumeste-te ca a ajuns o curva, e ceva obisnuit la tineretul asta vina o au parintii vostri pentru ca nu au stiut cum sa o creasca. Eu te sfatuiesc ca tu cand vei avea familia ta sa iti pazesti fetele ca in armata ca sa nu ajunga ca sorata dar si femeia grija mare ce prinzi. Pradatoare sant la orice pas dar o sa faci fata situatiilor ce te vor astepta
Sa iti vezi de viata ta... asta poti sa faci. E majora si poate judeca singura cu cine face sex. Tu nu dai dovada decat de un animal prost crescut. In loc sa ii dai sfaturi o bati...
Vorbesti serios!? Cum sa imi vad de viata mea din moment ce este sora cu mine si pe langa faptul ca s-a facut de ras ma face si pe mine?
Te face de ras ca are o viata sexuala? trebuie biciuita ca ti a incalcat regulile morale
Am inteles ca simti ca inebunesti si iti vine sa te revolti mereu, insa n-am inteles in ce calitate? Ce te indreptateste sa te manifesti/sa ai un astfel de comportament cu privire la viata ei particulara? Nu inteleg motivul revoltarii tale din moment ce ea este majora.
A fost vrajita de a acel baiat si a cedat la insitentele lui, de a face ce a facut.
Ai dreptate, anturajul a fost prost! Faptul ca tu ai fost in preajma ei e cel mai rau lucru ce i se putea intampla!
Nu ai dreptul de a te baga in viata ei, nu ai dreptul sa o lovesti si nu ai dreptul sa o umilesti! Esti un nimic pentru ca ii faci asta si nu meriti nici macar sa se uite la tine!
Nu stiu ce e in mintea parintilor vostri, dar in locul fetei as face reclamatie la politie si as uita ca existi! Mizerabilule!
Ce treaba ai tu? o fata daca nu e barfita, nu e invidiata.si ce daca a facut ce a facut? ce iti inchipui ca tu nu o sa faci? ori e cineva care iubeste si nu face in intimitate ce-i trece prin cap? fii serios ma tinere,si lasa fata,e majora si intr-adevar trebuie oleaca de atentie cu cine merge,iar tu cand auzi ceva de la vreun prost, zii asa; ba prostule, un adevarat barbat chiar daca face, nu se lauda, si daca o face nu da nume.idiotule.dar iti spun eu, femeile nu-si povestesc relatiile, iar la barbati 90%e doar lauda curata.ala de a povestit sigur i-a dat limbi lu sora ta.dar nu recunoaste.
Are 18 ani, ar trebui sa fuga, de ce o bati mai animalule? Aa? Mi.e scarba de tine.
Esti sarit, tipule. Faptul ca iti bati sora spune multe despre tine. Bine ti-a facut, o meriti
Să o baţi 2 zile?
Ştii că fapta asta te-a făcut să pierzi orice urmă de demnitate?
Trebuia să o baţi minim 7 zile.
Şi neapărat să o obligi să ţină post.
Dar in post ai voie sa mananci bataie?