| BiancaPericolPublic a întrebat:

Trecem direct la subiect :

Am mers acasa la iubitul meu si am batut la usa si a deschis si s-a uitat doar cu capul (mai baiete...) mi-a zis buna si ce fac aici straight face
Iam raspuns si dupa a zis ok, a incercat sa inchida usa repede dar am inpinso cu forta si am intrat si ce am vazut pe canapeaua din sufragerie...alta fata l-am intrebat:

Eu : Ce naiba se intampla aici, magar nesimtit!?
El : Nu este ceea ce pare...te roooog iarta-ma!
Eu : Nici macar un sarut in 5 ani... dar cu asta "o faci"?!?!?

Si am iesit plangand sad
Si de atunci imi tot trimite mesaje si ma suna...
In ultimul mesaj era cam asa:

Te roog Bianca iarta-ma! Ea a inceput totul, eu nu te-as insela nici pentru toate fetele din lume! Te implor iarta-ma crying.

Si dupa a trimis cel pe care l-am scris eu sus ^^^^^^^^
Dar vocal.
Si plangea!

Nu mai stiu ce sa cred crying crying crying crying crying

Intrebarea pentru fete ::
Ce sa fac sa il iert sau sa ma combin cu prietenul lui de care ma place mult si ma face fericita?

Intrebarea pentru baieti ::

Dc va place sa va bateti joc de fete, sa le raniti inima ca si cum ar fi gunoaie?

Vreau raspunsuri serioase va rog frumosss.

Răspuns Câştigător
| Bebbe133 a răspuns:

Eu as zice,sa nu-l crezi ca ea a inceput etc. Ca si daca incepea ea, daca te pretuia pe tine si nu o vroia nici nu o baga in seama. Si daca pe tine nu te-a sarutat macar. e clar ca erai doar o distractie pentru el. Si nici sa iti faci acum prieten nu-i bine deoarece suferi si esti mai vulnerabila la orice minciuna a baietilor. Mai bine lasa timpul sa treaca putin ca sa uiti si sa stii ce ai de facut. Toti baietii sunt asa, mai bine singura decat cu cineva care te face sa suferi, ca pana la urma toti baietii sunt niste prefacuti care mor de drag cand fetele sufera dupa ei, dar se da ca le pare rau ca sa isi bata si mai mult joc de fete. Asa ca nu fi fraiera! Sper sa treci rapid peste aasta si ca te-am ajutat :* :* :*

| Rares311 a răspuns (pentru Bebbe133):

Va pun si eu o intrebare, fetelor. De ce credeti ca toti baietii sunt,, niste prefacuti"? Eu, nu am facut nimic la nicio fata vreodata.Va dati seama ca EU Mi-am luat teapa de la o fata...si ma trezesc pe siteul asta sa spuna o fata despre mine ca sunt,, niste prefacuti".Mai ganditi-va atunci cand spuneti ceva fetelor. Eu Va Urez Mult Noroc In Dragoste Si Sa Nu Mai Aveti Parte De Nesuferitihappy

29 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu merita iertarea ta, combina-te cu prietenul lui

| Adry05 a răspuns:

Acordă-ţi timp să te refaci dupa această dezamăgire. Dacă băiatul acela te place, te va aştepta.

| Ana_4223 a răspuns:

Pai din moment ce acum sta dupa tine inseamna ca chiar ii pasa de tine si eu zic sa te impaci cu el, stii vorba aia °Razbunarea este arma prostului°..nu merita sa te combini cu prietenul lui fiindca asa strici doua relatii relatia de prietenie dintre fostul tau prieten si amicul lui si poate posibila ta viitoare relatie cu fostul tau, deci nu merita si plus ca din cate spui tubaiatul acela te iubeste si nu merita sa iti bati joc de el, fiindca el nu ti.a gresit cu nimic..intelegi? eu zic sa mai incerci o data cu prietenul tau si poate va fi altfel eu asa cred si sper sa stea lucrurile.succes! bine ca ai batut-o pe aia ca asa merita tarfele, omorate

| BiancaPericolPublic explică (pentru Ana_4223):

Eu zic ca ar merita. adica el ma tratat ca un gunoi.
Adica " Dupa fapta si rasplata"

| RainboyDash a răspuns:

Nu sunt toti baietii asa draga, unii sunt sensibili, altii sunt gay...

| bObby123 a răspuns:

Iti spun sincer ca esti cea mai fraiera daca il ierti pe tip. El pur si simplu si-a batut joc!
Cat despre prietenul lui nu stiu ce sa spun tu il cunosti mai bine si daca ul placi, si te simti bine in preajma lui nu vad de ce nu te-ai combina cu el
!

| BiancaPericolPublic explică (pentru bObby123):

Si daca ma va insela? sau alt cv de genu? adica toti baietii sunt la fel straight face

| h3r a răspuns:

Dacă o să te combini cu prietenul lui, atunci o să fi ca el.

Cum poţi să te mai gandeşti la varianta de a-l ierta?
Faci o greseală imensă, iar lui nu-i pare rău deloc, trebuia să se gândească la asta. Te-a înşelat, atat de puţin te-a iubit şi te-a respectat.
Din moment ce te înşeală, clar că nu are nevoie de tine, nu însemni nimic pentru el si bineînţeles, nici n-o să însemni! Nu te lăsa păcalită de iubirea ta pentru el! O să-ţi faci mai mult rău dacă o să-l ierţi! Nu v-a dura mult şi o să te înşele iar... chiar vrei sa fi iar pusă în situaţia asta?
Rămâi singură, ai nevoie! Da-i timp timpului şi o să găseşti pe cineva care te merită, poate chiar pe cel care te iubeşte. Nu încerca să te foloseşti de el, asta ar însemna să-ţi baţi şi tu joc de el.
Gandeşte serios, realizează că ai iubit un nesimţit, dar acum e timpul ca el să plece!

Ai grijă la decizii!

| dragos9234 a răspuns:

Nu ne place sa facem asta.
Nu mai generaliza.
Daca unu este prost nu inseamna ca toti sunt ca el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bianca,te rog nu face greşeala de a te combina ACUM cu altcineva.Acordă-ţi timp să te 'refaci',să te gândeşti şi să decizi dacă mai vrei să-i acorzi o şansă sau nu.
Dacă ţii la el mult,iar relaţia voastră a fost cât de cât solidă,ai putea să-i mai acorzi o şansă,dar înainte de asta el trebuie să-ţi demonstreze că te iubeşte,că nu va mai repeta greşeala şi că s-a corectat.
Dacă nu, rămâi o perioadă singură.O să te ajute mult asta.
Dacă te avânţi într-o relaţie atât de repede, cât timp ai sentimente pentru altcineva, e posibil ca persoana de lângă tine să sufere şi nu cred că-ţi doreşti asta.

O zi frumoasă, Biencuţo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey daca toti baietii sunt la fel n-ar trebui sa mai incercam sa ma avem relatii nu?
eu zic ca nu prea merita si dac e sa merite spune-i k te mai gandesti dar nu ca maine vine cu flori si gat al-ai iertat...ar trebuii sa umble dupa tine mult si bine fara sa s ela se daca se lasa e clar k nu e in stare sa-ti demonstreze niimik!

| BiancaPericolPublic explică (pentru anonim_4396):

Nu mai ai dc sa raspunzi acum ma cam doare undeva happy sunt ff fericita cu cine sunt acum happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca toti baietii sunt la fel?
Nu mai generaliza fetita, crezi ca fetele sunt mai presus decat baietii cand fac niha niha pe bani?
Tu te crezi prea curata da' de ce te uitai dupa prietenul lui?smug

| BuGz a răspuns:

Voi raspnude la amndoua
1. Nu te COMBINA CU NIMENI DEOCAMDATA daca el chiar ii pare rau si astea sau ( mo rog... ) si gur nu se va lasa batut usor adica chiar v-a incerca nu va face BA VREI SA FI CU NIE? NU. BINE
2. NU TOTI BAIETII SUNT ASA unii chiar sunt de treaba. Probabil ai avut ghinionul sa il nimeresti pe el
nu stiu sincer imi pare rau :@:@:@
distrugel pe nenorocit

| BiancaPericolPublic explică (pentru BuGz):

Bine, il distrug, da-mi o bazooka si un pistol big grin

| BuGz a răspuns (pentru BiancaPericolPublic):

Scuze nu mai am fonduri. Dau bazooka doar la teroristi si pistoale la CT big grin

| Firetears a răspuns:

Iddea este ca tu, daca il iubesti si il ierti, va profita de asta si s-ar putea sa o mai faca odata!
Ai grija, eu zic sa nu il ierti si sa treci peste iubirea asta falsa pe care el ti-o poarta!
Nu te vei casatori cu el, right? Ai toata viata inainte, papusa! kiss
Deci eu, in locul tau, nu l-as ierta! Incearca sa fi fericita! Nu iti cer ca de la depresie sa treci brusc la fericire nemarginita, dar o poti lua pe etape: de la plans sa treci la nervozitate (Cine se crede el de este in masura sa ma insele? Cu aia? PE MINE?) apoi treci la indiferenta (Pff, oricum nu am nimic de pierdut, e un magar, ca si toti ceilalti...) si incearca, incet, incet, sa iti revii! Iesi mai mult, cunoaste noi baieti si ai sa vezi ca te vei dragosti si il vei uita si pe el! (cine stie, poate chiar acel baiat despre care vorbeai tu, care te face fericita, dar ai grija, daca nu esti indragostita de el ai facce bine sa ramaneti prieteni ca sa nu ii ranesti nici tu lui sentimentele, asa cum a facut iubitul tau! ).
Nu uita ca baietii pot juca teatru uneori mai bine decat fetele si pot face tot felul de declaratii false la 100 de fete diferite!
Intai asigura-te ca si el te iubeste asa cum il iubesti tu si apoi... Ce sa mai zic... Sa va tina! big grin kiss
Bafta!

| BiancaPericolPublic explică (pentru Firetears):

Nus papusa, sunt pisoi grrrrrrrrrrrrr happy

| Firetears a răspuns (pentru BiancaPericolPublic):

laughing Esti haioasa, doar incercam sa iti ridic moralul... happy
Sper ca te descurci... puppy dog eyes
Grrr!hee hee kiss

| dididedediu a răspuns:

Vai eu in locul tau o bateam pe fata aia..si pe mine m-a inselat prietenul meu cu cea mai buna prietena de 9 ani..si neam batut..eu zic ca dacal iubesti sa nu renunti asa usor la el(numai in ciuda ei)prima oara suna-l intreaba-l de ce a facut asta. poate ca a fost o greseala. poate ca pe tine te iubeste si ii pare rau..cand am citit ceai scris tu mi-am amintit totsad.si pe mine ma doare.inteleg prin ceai trecut tu.dar eu si acum am ramas cu prietenul meu dupa ce ma inselat.si mi-a aratat cai pare rau.prima oara trebuie sa observi daca chiar ii pare rau. poate ca el te iubeste.stiu ca spun prostii.stiu ca in gandul tau iti spui ca ce nenorocit.stiu prin ce trecisaddoare foarte tare.mi-am imaginat cand am citit.stiu ca te doare.dar poate el mai merita o sansa..cu timpul o sa vezi asta.si i9n locul tau i-as da o mama de bataie la fata aia(daca chiar ea a fost de vina)

| BiancaPericolPublic explică (pentru dididedediu):

Am batuto am mers la ia si am inceput so bat de i-a dat sangele.Dar nu am scris fiindca mi s-a parut brutal.

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Nu ori ce fata are o limita si merita respect dupa parera mea alegerrea e a ta eu numai ata zic.

| eevvaa a răspuns:

Din punct de vedere al unei fete, persoana care te iubeste si tine la tine niciodata nu tear insela cu altcineva, asta multe spune despre atitudinea lui fata de tine:si anume ca nu te respecta. Daca prietenul lui te place si tu de asemenea il simpatizezi cit de putin incearca cum se spune incercarea vina nare.Il ierti acum crede-ma ca se va mai intimpla si nu odata singura am trecut prin ceva de genul asta.Si chiar daca il vei ierta la cea mai mica cearta iti vei aduce aminte si acest lucru te va durea enorm.Succese,tie iti ramine sa hotarasti.

| dididedediu a răspuns (pentru eevvaa):

Da stiu cum ii sa te doara, dar daca baiatul te iubeste recunoaste ca a gresit si nu te mai insala, stiu din propria experienta.nu spune tu ca daca te insala o data te insala si a 2 a oara, pentru ca nu toti sunt la fel.

| eevvaa a răspuns (pentru dididedediu):

Poate ca nu sunt toti la fel dar aceea ca te-a inselat deja sune multe, oricum alegerea sal ieti sau nu ramine dupa tine. Timpul doar va arata tot ce va fi mai departe si va pune toate la locurile sale.

| dididedediu a răspuns (pentru eevvaa):

Doare foarte tare cand iti amintesti, dar macar ma bucur ca am ramas cu el si ca ma iubeste, nimeni nu stie ce se poate intampla daca il iarta pe el, depinde de bianca daca are putere sal ierte, sau daca are curajul sa umble cu altul.eu zic ca dacal iubeste nu poate sa il insele poate a fost o greseala, si poate ca chiar ii pare rau

| eevvaa a răspuns (pentru dididedediu):

Fiecare greseala are consecintele ei si trebuie sa fie pedepsita, oricum fiecare este in masura sa fie iertat depinde de situatie si persoanele care sunt implicate.Eu is deparere ca nu se iarta asa ceva, dar in cele din urma fiecare are dreptul la opinia lui.

| ada2203 a răspuns:

Aaaaaa