Cat de "spurcata" e la gura? Poate vrea doar atentie, atunci trebuie sa se controleze intr-o anumita masura.
Buna!
1.Poate iai facut ceva si din asta este foarte suparata!
2. Daca ai zis ca ea este rece inseamna ca asa este de obicei comportamentul ei!(parerea mea)
Pai cam ce ai zice tu acolo ai 80%dreptate.De ce nu e tot? Pentru ca problema mai este cand ma pune sensei de karate sa fac cu ea ma pune sa facem tot felul de exercitii.Iar daca o ating foarte putin ma pune ala sa fac 100 de geoneflexiuni.Stiu si eu ca nu pare o fata cumsecade dar am zis sa dau o sansa.A in legatura cu bataia aici mai e problema.Sti multa lume zice ca nu-i frumos sa te bati cu fetele.Dar chiar asa sa aiba chef de bataie as putea bate-o fara nici o problema.Dar apoi ca vin parintii, ca vine diriginta si ma intreaba de ce m-am batut cu ea, mai sunt si asta probleme ca nu pot sa ma bat tot timpul.La un moment dat cred ca ar trebui sa cedeze.Am mai intalnit fete de cu comportamentul asta dar nu sau comportat chiar atat de urat si ele au putut sa isi exprime sentimentele.Acuma depinde de orice fata.
Nu-i i-am facut nimic.Pur si simplu i s-a pus pata pe mine.Nu mai stiu ce sa cred.Ma place poate si nu stie sa isi exprime sentimentele sau pur si simplu ori e proasta de bubuie pamantul. Daca e o gasiti pe facebook Dinu Rodica.
Fata asta te place si asa stie ea sa iti arate lucrul asta, dupa parerea mea.In realitate nici ea nu stie ce face. Daca si tu o placi pe ea atunci mediaza situatia astfel incat sa ajungeti la un consens. Daca nu o placi, atunci evit-o si evita sa o lovesti. Orice raspuns de-al tau in directia ei, adica orice fel de raspuns, pentru ea poate fi foarte liber interpretat.Cea mai buna solutie din punctul meu de vedere este sinceritatea.Mergi la ea si spune-i ca nu te intereseaza genul asta de comportament ca tu nu asa relationezi cu oamenii si sa te lase in pace. Oamenii care se comporta in felul asta au probleme de relationare, si starnesc celor din jur atitudinea violenta... mai bine sa ii eviti decat sa le raspunzi in aceeasi maniera.
Frate...E clar ca fata e dura cu tine pentru ca... nu stiu te-ai batut vreo-data cu ea?
Ca treaba nu e ca nu poate sa isi exprime sentimentele. Dupa ce am citit acolo cred ca fata e rece, cum ai zis tu, dar daca nu venea mama ta cred ca auzeam la stiri de voi(fara suparare) se ne dadeam seama ca fata asta e... proasta.Nu ai sanse sa te placa.Deci imi pare rau frate.
Sper ca team putut ajuta
Poate ca vrea dai cate un cadou date pe langa ea si zi ca iti place de ea
AlexEjmecheru întreabă: