Daca are fite. incearca si tu sa te comporti cu ea la fel cum se comporta ea cu tine cand este d etreaba fi si tu la fel cand este cu nasul pe sus, fii indiferent. Atunci cand te v-a intreba de ce te comporti asa. si te face fitos si chestii spune-i intai sa isi faca o analiza in perspectiva a persoanei ei. si dupa sa te critice pe tine si mai spune-i ca. am zile cand ma comport foarte bine deoarece si tu te comporti asa iar zile in care ma comport ca dracu deoarece ai tu toane s fac ca tine. dorind sa iti deschizi ochii si sa te schimbi. spune-i asa! Astept raspun te rog sunt curioasa sa imi povestesti:* Succes1
Incearca sa iti faci lucruri in comun cu ea,si lasa bagarea in seama doar cand esti doar tu cu ea,insa prima data arata ca o doresti prin gesturi,gen o inviti la un suc,iesi la o pizza, faceti temele impreuna, sau vezi tu cv de genul. SUcces! sunt sigur ca o sa o dai gata pentru ca fetele de varsta ei vor sa fie bagate in seama.
Dao dreak! Am patit-o si eu asa cu una cu fite.Lasa-le pe alea cu fite, ca is vai de capu lor.Mai bine uito.O sa vezi ca ai timp sa iti faci prietena.
Ma trebuie sa ai curaj sa-i spui poate mai tarziu o sa-ti para rau poate fata la refuzat pe baiat din motiv k te place pe tine, si nu o sa te omoare nimeni daca incerci. mult noroc
Ma trebuie sa ai curaj sa-i spui poate mai tarziu o sa-ti para rau poate fata la refuzat pe baiat din motiv k te place pe tine, si nu o sa te omoare nimeni daca incerci. mult noroc sau cand se iveste o ocazie sa fiti nu mai voi 2. o saruti si gata...
linarkfts întreabă: