| info2012 a întrebat:

Uite.acum 2 zile eu si prietena mea ne-am atins in acea zona, dezbracatii fiind(ambii suntem virgini). E posibil ca sa o fi atins acolo cu putin lichid pre ejaculator pentru ca o mare parte a capului penisului era acoperita. Nu s-a ajuns la sperma, ci doar la lichid pre ejaculator. Menstruatia ei i-a venit astazi, cu 5 zile inainte de data normala, si s-a simtit foarte foarte rau. E vreo sansa sa fie insarcinata?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu stii daca lichid preejaculator a ajuns pe vulva ei, dar e posibil daca nu ati folosit prezervativ (care este necesar si in contactele sexuale fara penetrare). oricum, perioada era cu fertilitate scazuta iar daca a aparut o sangerare la doar doua zile de la contactul sexual, e practic exclus sa fie insarcinata. Totusi, o dereglare atat de mare ar trebui investigata si pe prietena ta ar trebui sa o vada un ginecolog (nu pentru sarcina, ci pentru a vedea ce boala are), dupa terminarea menstrei.

| elasexygagica a răspuns:

Daca i-a venit e totul ok, nu e embarasada, data viitoare protejativa, nu cred ca ai tu chef sa asculti plansetele unui monstru care iti va amari viata.

| Bogdan1o a răspuns:

I-ai introdus degetul cu lichid sau penisul in vagin?
singura sansa ca ea sa fi ramas insarcinata e daca a ajus lichid pre ejaculator in vaginul ei... daca nu... poti sa stai linistitwinking
alta data ai mai multa grija...bafta

| Bogdan1o a răspuns:

Iar daca i-a venit menstruatia cu atat mai putin...winking

| Purec a răspuns:

Nu e insarcinata

| info2012 explică (pentru Purec):

Esti sigur? de unde stii? poti sa imi dai detalii?

| axll a răspuns:

Nicio sansa happy daca se intampla sa ramana insarcinata inseamna ca am descoperit cum a ramas fecioara maria...

| Adry4N a răspuns:

Nu.Stai linistit! Ai scapat de bataia lu` tactu` tura asta laughing.

| info2012 explică:

De unde stii ?