Înseamnă că nu sunteţi compatibili.E mai bine să stai singur, decât lângă cineva care nu te înţelege şi nu are interese comune.Deci...baftă la examen!
Uit-o, vei gasi pe cineva care va accepta din prima. Si nu-ti face de lucru cu relatii inainte de liceu, mai ales daca dai examen, numa te va stresa mai rau.
Ohh`. grav..foarte grav..eu ..am trecut de examenee. si pot sa-ti spun ca mi s-a luat o piatra de pe inima..acum.pot face ce vreauu ma pot indragostii,, pot iesii pe afaraa. ce vreau sa spun e caa. uita de ea. dupa examenee. vei putea fii cu cine vreii tuu. crede`ma. e mai bine. daca te rogii de ea..si ea te lasa asa sa assteptii inseamna ca VREA DOAR SA TE FACA SA FIUU IN LOIMBA DUPA EA! ceea ce e groaznic. Sper ca te-am ajutat ..bafta!
Hai Buzau, Buzau, Buzauuu!
Pe el clar l-ai ajutat, acum ajuta-ne si pe noi si invata sa conjugi verbe si sa declini substantive.
Eu le-am invatat pe Nicolae Balcescu la Sc.1, profesor Dutu!
Dragaa. invatatulee ))))))))) Tin sa te informezz. ca. oamenii, mai gresesc, stiu foarte bine limba romana, nu`ti face tuu griji. daca am scris nu stiu cum, asta nu inseamna ca, nu stiu gramatica limbii romanee, concluziaa. tacii din gura aia. de filozoff. ca nu esti mai destept. acesta este un site pentru a ajuta oamenii, nu pentru a`i critica., intra in direct, cu Mircea Badea , acoloo critici cat vor muschii taii. :*
Draga buzoianca de-a mea, nu fii bandita cu banditu ca te pierzi in detalii.
Gluma aia cu Mircea Badea pastreaz-o pentru clasa a 9-a ca sigur va fi gustata de gugustucii aia care te vor gasi foarte interesanta!
Nu imi fac griji pentru gramatica (ne)stiuta de tine, dar pur si simplu ma oboseste sa te citesc. Sa te mai citesc? Tu ce zici?
Apropo, s-a "finalizat" Dragaica?
Ce Dragaica? Doamnee. draga buzoienee. [ desigur, mare boss, tinand cont ca esti buzoian ], nu ma cunostii. [ nu sunt bandita, sunt chiar pasnica ], dar nu imi poti spune tuu mie ca nu cunosc gramatica limbii romane. serios acum ) Tuu, daca nu te superi, cati anii ai?
Stiu ca s-a terminat Dragaica, verificam doar daca mai si iesi din casa din cand in cand si traiesti si offline nu doar online. Se pare ca m-ai dezamagit!
Uite, daca eu te rog frumos sa ma scuzi ca am fost dur cu tine si te mai rog inca o data frumos sa faci un mare-mare efort sa imi scrii urmatorul mesaj CORECT GRAMATICAL, iti promit ca iti zic si cati ani am si telefonul la care ma poti gasi cand primesti primul 2 la mate!
Succes!
2 la mate? never. eu din casa ies, dar nu vad ce rost avea sa-ti spun eu, daca s-a inchis Dragaica sau nu. Daca nu esti de acord cu gramatica mea, te rog, atunci cand imi vezi numele sus, sa eviti sa`mi citestii postarea, daca se poate, si ti-am cerut varsta pentru ca, vreau sa stiu cu cine vorbesc, daca ma adresez cu domnule sau cuu tu
Apreciez ca ai incercat sa scrii corect gramatical dar ai avut cateva mici grseli subtile pentru care tot nu pot sa iti dau ce ti-am promis.
Pana una alta imi vine de minune apelativul "TU".
Sunt domn doar cand imi primesc colegii de la alte filiale si aia sunt proaspat angajati, stii tu, pentru aparente mai mult.
Ca sa alfi cu cine vorbesti, este o regula de bune maniere ca intai fata sa intinda mana si sa isi spuna numele. Daca este o mana care merita atunci eu sunt dispus sa o sarut (mana) si sa imi declin identitatea.
c ya!
Nu sunt singura, se scrie " GRESELI ", nu " GRSELI ", dar nu te judec, pe mine ma intereseaza doar continutul, oricum, nu vreau sa-ti aflu identitatea, doar voiam sa stiu cum sa ma adresez, atata tot!
Te adresezi simplu: TU!
Incatat!
Si nu imi place Coca-Cola!
Ala era un typo adica nu ceva de gramatica.
Cum adica "Nu sunt singura" si apoi o virgula? Nu are sens!
Creeaza o intonatie. si punand virgula aratii ca urmeaza o enumeratie sau o afirmatie, ceea ce se vede clar, am afirmat un lucru .
Si cu "Nu sunt singura" ce era? E site matrimoniale aici cumva?
"aratii"? ce conjugare e asta?
Enumeratia de obicei e marcata de ":" dar mai sunt si exceptii.
Bai si nu eu mi-am dat capacitatea acum cateva zile, pot zice ca pe vremea mea nu se dadea examenul asta inutil
Imi pierd vremea cu tine. serios, las`o asa, nu vad care e problema ta, pana la urma. sunt o persoana foarte calma, dar chiar nu mai pot, du-te si comenteaza la altcineva, dau sfaturi si scriu exact asa cum vreau eu, cu sau fara criticile tale bafta si numai bine!
"las'o asa" ii zici aleia de la piata care vrea sa iti dea restul 20 de bani la 5 kg de cartofi nu mie!
O pot lasa EU asa, te inteleg esti de sex feminin si apoi esti si copila deci e greu sa intelegi unde ai gresit!
Sfaturi placute in continuare!
Si cu ocazia asta macar am castigat printre noi inca un user care s-a hotarat sa scrie fara sa ne oboseasca ochii.
Ai rabdare, poate si ea te place. Mai tarziu o sa realizeze ce fel de baiat esti si poate o sa fi cu ea...
Funda?