| BiaaAbd a întrebat:

:*! Un baiat mi-a spus ieri ca cu cine te intelegi cel mai bine in viata cu acela urmeaza sa fii impreuna. Ce sa cred din asta, ca ma place? straight face

7 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Daca intr-adevar va intelegeti cel mai bine, atuncea este posibil sa fi batut un apropo cu asta. Depinde ce fel de baiat asta, caci daca este unul ma timid, atunci mai mult ca sigur bate apropouri si nu are curajul sa-ti spuna direct ca te place. Dar daca este unul mai tupeist care a mai avut fete, atuncea a fost doar un simplu argument fara o semnificatie ascunsa.
Lasa-l pe el sa fie direct si nu-ti fa sperante degeaba draguto, caci nu ai de unde sa stii ce gandeste pana nu este sincer cu tine.
Mult succes iti doresc.

| ViVi99 a răspuns:

Adevarat, exista si cazuri in care un BFF (baiat in cazul fetelor, fata in cazul baietilor) poate sa-i devina iubit/a. Dar, de obicei un amic tot un amic ramane. Altfel si-ar pierde tot farmecul ca un BFF sa-ti devina iubit/a. Daca respectivul te place, intreaba-l. Poate ti se pare tie, el spunand asa doar ca sa vada ce ai zice si tu.

| Lullabies a răspuns:

Nu neaparat, nu cred. oricum sa stii ca nu e prea adevarat ce a zis.

| Barbiiiiie a răspuns:

Nu cred ca a batut un apropo spre tinehee heecred ca a zis asa in general..Cine stie
Dar poti sa-l intrebihee hee

| BeAmazing a răspuns:

Mda. te place si ar vrea sa fie cu tine happy dar nu stie daca tu o sa accepti sa fi iubita lui. [Parerea mea! ]

| Biancaloveya a răspuns:

Pai daca te intelegi bine cu el cam asta da de inteles baiatilor. Baietilor le place sa faca asta adica ei nu spun tot timpul direct ca te plac decat cei opsedati sa aiba gagica laughing si multor baietii cum este in cazul tau ii place sa iti dai singura seama :X este o poveste foarte draguta a ta si al lui eu te intreb pe tine tu il placi? Daca il place eu zic sa ii marturisesti asta crede.ma si el de place si mie mi s. a intamplat la fel cu un baitabatting eyelashes dar daca tu nu il placi incearca sa nu stai mult cu el deoarece si el v. a crede ca il placi asa se face o confuzie ( stiu cum e eu ma intelegeam prea bine cu un bait si credeam ca suntem bff dar el credea ca mie imi place de el mrg. asta nu conteaza). Depinde de ce simti si tu asculta sfatul meu crede.ma am trecut prin aman2 cazurile si stiu :* laughing. Sper sa te fi ajutat sfatul meu :*winking!

| DDaNyyy a răspuns:

Se poate spune si asa dar nu intotdeauan e asa....depinde de persoane.