Nu e vorba de materialism.E vorba de faptul ca de exemplu in situatia ta, mi s-ar parea mai normal sa te stresezi sa iti cauti un loc de munca si sa iti faci un rost...nu femei pe Facebook.
Ti-as spune unde dar daca nu ai serviciu nici drk nu se agata de tine.Nu mai continui ca deja concluzia am tras-o.
Sincer esti amuzant nu ai un loc de munca dar tie isi arde de fete pe fb foarte matur esti ce sa spun, nu e vorba ca sunt materialiste si ca tu nu reprezinti un interes fata de ele presupun ca nu esti un barbat frumos atunci ce sa vada la tine ca esti in somaj? maturizeazate ca esti barbat
In cazul asta inseamna ca tiparul de femei pe care le abordezi este ceva prea sus. Sunt o gramada de femei carora le place viata la tara si sa aiba gospodarie...dar daca tu agati numai dupa aspect si numai fete eventual de oras...mai greu. Eu de exemplu, fiind din oras, iti spun sincer ca nu as fi incantata deloc de perspectivele pe care le oferi tu. O data pentru ca nu-mi place sa am grija de animale si de gospodarie si o data pentru ca eu am job la birou, nu as putea sa ma vad cu cineva care e somer si care ma mai pune si sa ranesc la porci eventual. Intelegi.
Pe scurt, reanalizeaza locul in care cauti femeile, modul in care le abordezi si categoria de femei abordate.
Pai daca n-ai serviciu, vrei sa te intretina ea? Dude, asta nu e materialism, e realitate si corectitudine. Femeia sta cu barbatul care ii ofera siguranta. De ce te-ai combina cu unul care sta acasa?
Tu ti-ai face o prietena somera?
Toate fetele sunt picipoance si materialiste dar eu sunt genul de baiat care vorbeste cu ele pe facebook, nu pot starni atractie virtuala iar ele normal, ma resping si asa ajung la concluzia ca sunt pitipoance!
Unde ai incercat prietene? Ai mers la o fata pe strada sa o complimentezi? I-ai zambit unei fete si sa te ridici de la masa si sa mergi sa-i ceri nr de telefon?
Mai bine risti si ai sansa sa le bagi in pat, decat sa fii "baiatul bun" si sa astepti decizia lor " bine, fie, ma culc cu tine! "
Trezireaaa!
Apai nu-s toate nasoale. Gasesti si fete/femei calumea. A fi surprins cate sunt, contrar a ceea ce vezi peste tot.
N-as putea sa-ti spun unde gasesti una, dar nu-ti pierde speranta.
Incearca site-uri de matrimoniale, precum http://bit.ly/socializare-prietenii unde iti gasesti mai usor o prietena
shSteuu întreabă:
George0197 întreabă: