Mai Edi Ai putea vorbii cu ea spunandu-i urmatoarele: [ ana, diana, ioana ( cum o cheama)] Eu nu sunt genul de baiat tupeis, dar stiu ca sentimentele noastre sunt reciproce, Si iti spun, bineinteles daca ai vrea, sa incercam, macar de proba, sa fim impreuna! Adica poate sunt tupeist dar asa sunt eu! Asa te sfatuies si crede-ma sunt fata o sa va mearga bine :*Faci cum vrei
FUNDA:S?;
Hmmm :X cel mai usor ii sa ii spui pe mess asa nu o vezi fata in fata si nu cazi prada emotiilor
Daca sentimentul este reciproc cu atat mai bine, propune-i s amergeti al un suc la o plimbare si o cafenea, si acolo ii spui ce simti si daca merge si un KISS dulce,! Succes, fii sincer si la obiect fara ocoliosuri ca ne plictisim.
Poti saii spui in fata adica ceva de genu''buna vreau sa iti zic ca am niste sentimente frumoase pentru tine sias vrea sa ne cunoastem mai bine''sau poti sa ii scrii un bilet in care sa ii scrii tot ce simti si sa il tai bucati potrivite
Sper ca ti.am fost de folos
Hey. Eu nu o sa iti zic ca ceilalti sa ii zici direct mai ales daca ai spus ca esti o persoana rusinoasa. Poti sa ii arati asta si altfel, nu doar sa ii spui direct asta. cu toate k asta ar fi cea mai scurta metoda Dar ai putea sa ii arunci niste priviri pentru inceput. sa ii acorzi mai multa atentie ei, sa te comporti diferit cu ea fata de celelalte fete. si usor usor lucrurile vor veni de la sine si nu cred ca va fi nevoie de replica gen "imi place de tine". Isi va da si singura seama de asta. Bafta :*
AndrewTate7789 întreabă: