anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
Uneori cand stau cu prietena mea pe bulevard pe o banca se ia lume de noi. Gen cand trece or zice ceva prostesc ori vorbesc mai tare intre ei despre noi. Si e jenant pentru amandoi. Prietena mea e mai lipicioasa de fel si uneori ne mai sarutam dar nu facem nimic exagerat.
Are lumea ceva cu cuplurile?
Gresesc ca stau cu prietena mea pe banca? Sau ca ne mai pupam din cand in cand?
Deja ni s-a intamplat de cateva ori si le.am raspuns si eu. Nu mi.e teama de cei care nu sunt in stare sa.si tina gura si.mi vine sa-i iau la bataie. Nu sunt vreun cocalar dar va spun ce simt.

Răspuns Câştigător
| pufipo a răspuns:

Asta este societatea actuala, nu ai cu cine, nu ai ce sa ceri.
Pe tine nu trebuie sa te intereseze, nu trebuie sa pleci urechea, daca oamenii sunt prosti, sa fie in continuare.
Ignora-i, indiferenta doare cel mai tare (iti zic din proprie experienta asta)

4 răspunsuri:
| ancutsa410 a răspuns:

Ignora astfel de comportamente e cel mai bine si inca ceva, bucurati va de momentele astea cat mai puteti

| corbulalbrosu a răspuns:

Lumea in care traim este destul de intoleranta si dominata de o moralitate uneori mult prea exagerata. Incearca sa-i ignori pe toti cei care manifesta un astfel de comportament retrograd. Sanatate!

| cristi10grei a răspuns:

Coane daca sunteti emo sau pankeri sti cum e lumea din ro. daca nu aveti legatura din ce am zis eu, fi direct injura si tu sau direct bucata in gura nu conteza varsta

| Andrei101010 a răspuns:

Eu eram intr-un pub si erau doi care cred ca s-au lins vreo 10 minute laughing parca nu aveam nevoie de aer.Si faza era ca in fata lor erau un baiat si o fata, amicii lor cred.Si se uitau iti da-i seama ciudat la ei. Oricum tipa aia il calarea, se pusese peste el laughing asta comportament urat nu ce faci tu.