| NuIsImportant a întrebat:

unpic cam urgent as vrea sa stiu, in urma cu 2 zile am avut un mic contact sexual cu iubita mea, si cand ma refer la mic ma refer ca doar mi-am bagat putin "capul", insa in continuare nu i-a venit, help? Sa intram in panica sau sa ne calmam? (umm, by the way, suntem inca virgini amandoi si ei trebuia sa-i vina pe 26)

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu aveti cum sa fiti virgini de vreme ce ati avut contact sexual si a avut loc chiar si penetrare (doar daca considerati ca veti fi virgini pana vi se naste al saselea copil sau pana aveti 432 de contacte sexuale).
Daca nu v-ati protejat, exista risc de sarcina, mai ales daca la ea a fost primul contact sexual (care are risc maxim de sarcina). Totusi, daca contactul sexual a avut loc dupa data calculata a venirii menstruatiei, riscul de sarcina este extrem de mic. Totusi, intarzierea incepe sa fie mare, asa ca ar fi bien ca prietena ta sa mearga la inceputul saptamanii la ginecolog (oricum in prima luna de la inceperea vietii sexuale este obligatiriu sa mearga la ginecolog, e bine sa nu mai astepte si, daca menstruatia tot inatrzie, sa mearga luni sau marti)

| cosmin986522 a răspuns:

Din moment ce ati avut contact sexual clar nu mai sunteti virgini, indiferent ca a durat 20 de secunde sau 2.Copii fara minte

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca ciclul menstrual al iubitei nu este unul (foarte) dereglat, deoarece in caz contrar nu se putea "calcula" sau macar estima/aproxima data la care urma sa inceapa menstruatia. Deoarece joaca voastra de-a sexul s-a petrecut deja in perioada de "intarziere" teoretic nu exista aproape nicio posibilitate de a se mai putea forma o sarcina. Se poate considera ca este vorba de o dereglare hormonala si ar fi cazul sa va linistiti deoarece si stresul poate contribui la aceste dezechilibrari de natura endocrin hormonala. Daca intarzierea inceperii menstruatiei va persista si va depasi cumva 12-15 zile, doar in acel caz se va impune o consultatie ginecologica. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Nu mai fiti panicati de gravidie. Nu are de la ce sa ramana gravida.

| EllaMk a răspuns:

E posibil ca ea sa fie inca virgina, din moment ce a fost,, un mic contact sexual", pentru ca himenul nu se rupe asa usor, decat daca penetrarea a fost completa ca sa zic asa. Sunt sdi alte cauze pentru care ei i-a intarziat: pot fi cauze hormonale, stresul, o raceala, diverse medicamente pe care le ia, antibiotice, etc. Plus ca nu ramane insarcinata in 2 zile, deci clar e alta cauza intarzierii menstruatiei. O zi faina si la multi ani!

| NuIsImportant explică (pentru EllaMk):

Deci ideea ii ca penetrarea n-a fost completa, treaba a durat undeval a 10-20 de secunde, n-am ejaculat in ea. Deci nu a avut loc dezvirginarea. Scuze ca insist atata, vreau sa stiu sigur, putem sta linistiti? Mersii anticipat si un an nou fericit!

| EllaMk a răspuns (pentru NuIsImportant):

Eu zic ca puteti sta linistiti, insa pentru a scapa de grija aceasta, ea ar putea face un test de sarcina la 10 zile de la intarzierea menstruatiei.

| NuIsImportant explică:

Oh, da, ceva ce-am uitat: nu m-am terminat, o durat gen 20 de secunde.