Deci,marimea conteaza mult! Am avut o profesoara al carui sot o avea prea mare, si...o introducea pe toata! Iti dai seama! La un moment dat a ajuns la spital si a stat mult acolo, se pare ca i.a produs niste daune grave, si nu mai putea avea copii, decat cu nu stiu ce operatie. S-au despartit, pana si in ziua de azi ea nu are copil si regreta mult ca nu s.a despartit la timp de el. Chestia asta chiar m.a socat pe atunci, desi acum e totul logic. Deci conteaza marimea. daca e mic, e ok, conteaza cum te misti si iti iubesti partenera, dar daca e prea mare? Iar dimensiunile pe care le.ai spus sunt chiar ok. Ai slabe sanse sa ranesti pe cineva si nu, nu trebuie mai mare.
Asta e adevarul si e destul de logic. Nu inteleg de ce te stresezi atata in situatia ta. Termina si bucura.te de viata.
Pe bune... de cand profesorii povestesc elevilor asa ceva?
Doamne, din tot ce am scris, asta ai retinut?
Nu te grabi sa judeci asa repede, cum sa spuna asa ceva un profesor elevilor?! Nu a spus elevilor, nu a spus lumii, a incercat pe cat posibil sa ascunda acest lucru neplacut, saracuta de ea...
Ti-a spus tie, ca te-a vazut cu ea mai mica, si s-a gandit ca i-o cosi?
1. Conteaza, dar nu exista un standard in care trebuie sa te incadrezi; si femeile difera 'acolo', unele se simt prea putin, altele sunt greu de penetrat, unele sunt mai moi, altele mai... naspa.
2. E plin de reclame tampite despre asta, daca chiar te gandesti la asa ceva, documenteaza-te bine, ca e plin de pacaleli cu "produse minune".
Vezi ca marimea penisului nu e la fel la fiecare erectie. Nu te panica degeaba.
1. Da, dar nu asta conteaza cel mai mult.
2. Nu, nu exista asa ceva. Te-ai gandit mult? Crema pentru marire? Nici macar prin operatie nu poti.
1. Da conteaza. Dar mai mult decat lungimea, conteaza grosimea.
2. Nu, nu exista asa ceva. Nici creme, nici pastile, nici injectii nici nimic.