Pai asta e o problema delicata.Dar ar fi bine sa treci peste ca si eu sunt indragostit si stiu cum este, dar daca o iubesti ar fi bine sa treci peste si sa incerci sa o faci sa te placa prin diferite lucruri frumuase.Succes si nu mai fi suparat fii barbat ca in ziua de az rar sunt fete virgine in fine.
E normal sa fii suparat, daca vrei sa treci peste inseamna ca accepti sa te insele cand vrea ea
Nu ai de ce sa te superi, e trecutul ei, ai si tu unul... Cand incepem o relatie trebuie sa acceptam ca partenerul a mai avut relatii si poate a ajuns cu el in pat. Din moment ce nu te-a inselat nu ai de ce sa te superi!
Bai, nu stiu. E "problema" ei. Sa zicem ca era virgina si faceati si voi doi sex la un moment dat, dar din nu stiu ce motiv va desparteati. Ar fi normal sa nu mai reuseasca sa gaseasca pe altcineva din cauza ca a facut-o cu tine? Indiferent in cate moduri... Poate ii place mai mult ca altor fete, poate facea doar pentru a ii face lui placere, dar asta nu o face curva sau ceva. Eu in locul tau m-as bucura - ai sanse mai mari sa faca si cu tine .
Tu cati ani ai?
Daca ea e deschisa cand vine vorba de sex si vrea sa experimenteze tot... Daca a avut un singur partener nu cred ca e un motiv sa te desparti de ea, daca va potriviti.
E normal ca persoanele pe care le intalnesti, sa fi avut o viata si inainte sa va cunoasteti. Tu nu ai facut nimic in trecut, ceva ce nu i-ar placea prietenei tale sa afle?
Stai, 15 ani? la 20 ani ce o sa faca daca deja le stie pe toate? Incearca sa o educi, daca esti mai mare, si vezi daca are rost sa ramai langa ea.
Daca tu nu esti deschis, ca ea, atunci nu o sa va potriviti.
De unde ai aflat ca ea a facut toate astea? Daca sunt barfe, poate fostul ei prieten le-a spus in bataie de joc. In general fetele nu se prea lauda ca o sug...Gandeste-te de 2 ori.
Nu ar trebui sa te intereseze ce a facut ea inainte. Acum e cu tine, asta conteaza.
Din moment ce-ti zice treburile astea fugi cat vezi cu ochii, altfel de asteapta o perioada de suparari permanente.
Eu zic ca ar fi cazul sa mergi mai departe, la un moment dat se va plictisi de tine are doar 15 ani nu te astepta la o relatie lunga
In primul rand sa nu repeti ceea ce a facut fostul cu ea. In al doilea rand, s-o indemni sa mearga la preot sa se spovedeasca pentru tot ce a facut, si sa nu repete in veci ce a facut. Apoi, ca si principiu in viata, si ca om insurat ce sunt si cu un copil, te sfatuiesc sa nu te legi de nici o fata pana nu crezi ca e timpul sa-ti faci o familie. Daca te legi de fete doar ca sa nu te plictisesti singur si sa ai cu cine te distra, atunci sa stii ca iti distrugi si viata ta si pe a ei, a familiilor voastre si pe a copiilor care se vor naste din desfranare, lepadati, cu o mama, vitrega sau deloc etc. Mergi la biserica si cauta sa ai un duhovnic cu care sa te sfatuiesti pentru toate aceste probleme si dileme, altfel te vei nenoroci.
Si eu sunt credincioasa, dar tu esti fanatic! Cum sa cunoasca o femeie cu care sa se casatoreasca daca el nu umbla cu fete? realizezi ca e imposibil? Lumea a evoluat...
Pai asta face parte din trecutul ei si asa sunt fetele mai intii le placi apoi pot sa te iubeasca incarca sa vorbesti cu mai mult sa vezi daca asta vrea si ea daca mereu gaseste explicatii ca este ocupata cred ca nu merita sa o mai iubesti da apoi tot ei ii va parea rau daca va veti desparti ca fetele nu iubesc atit de mult cind prietenul lor e alaturi cind se despart simt ca il iubeste crede-ma e din propria experienta, bafta!
Pai ai putea sa o intrebi daca e adevarat si daca mai vrea sa sta cu tine! Si daca o iubesti atat de mult incearca sa ii zici asta in fata pentru ca unele fete considera baietii care le scriu mesaje ca sunt jalnici! Poti trece peste asta dar trebuie sa gasesti o fata care sa te iubeasca si ea...
Pai nu are rost sa fii suparat . Tu ai vrut-o virgina? Las-o sa isi traiasca viata, chiar daca o iubesti. Daca ei i-a placut. nimeni nu poate fi virgin toata viata.