O fata/femeie catusi de cat serioasa, scolita, educata se abtine sa-si tatueze corpul. Poate fi admis un tatuaj mai... discret situat intr-o zona mai putin expusa vederii... oricui.
Nu cred ca tatuajul face o diferenta in aspecul unei persoane. Poate iti place la nebunie o fata si intr-un moment mai intim sau din greseala, observi ca are tatuaj/tatuaje... asta o face diferita? Noi romanii suntem mai inapoiati in privinta asta, insa in afara tatuajul e considerat o arta si mai toti au minim un tatuaj. Singurul tatuaj cu care nu sunt de accord si nu as putea sa stau cu o fata/femeie care are asa ceva, e acel tramp stamp.
Nu pot trai cu o pacatoasa, imi este frica de dumnezeu, nici vorba sa fie calgarita si fara tatuaje, ce importanta ar avea? sa stii ca unele din astea badgril sunt mai sincere decat tarfele asa zis cuminti
Depinde ce tatuaje si respectiv unde.
Cel putin la mine aceste mici amanunte ma pot atrage sau indeparta de respectiva tipa.
Bau! Eu am tatuaje pierce.uri! Dar nu cred ca conteaza aspectul fizic. Poti avea ce iubita doresti