| Flwerc0 a întrebat:

Va rog ajutați-mă cu un sfat. Deci am numărul fetei pe care o plac, dar nu știu cum sa ma bag cu ea in seama sau ce sa-i zic (ea nu știe ca am numarul ei). Ne cunoaștem destul de bine de la școala si chiar vorbim, dar nu știu ce sa-i scriu. Spre exemplu ii zic : "Buna" pe whatssup si m-ar întreba de unde am numărul ei sau ce vreau de la ea si nu știu cum sa o abordez. Ma gândeam sa-i zic ceva de genul ca nu am cu cine sa ies p-afara si s-o întreb daca vine sau ceva. Va rog ajutați-ma!

2 răspunsuri:
| aADI a răspuns:

Spune-i foarte relaxat. Hei, ce faci, deranjez? Să fi foarte politicos. Îi spui, Sunt X, tipul de la școală. după puțin efort am făcut rost de numărul tău, sper că nu te superi cu ocazia asta. Aș vrea să te intreb și eu ce faci? Cum ești... și etc. Continui tot așa să fi foarte deschis, zâmbăreț când vorbești. chiar dacă e prin mesaje. parcă fetele simt lucru ăsta. au un talent deăla mai ciudat. Mult succes, și niciodată nu inchide subiectul prin ok, bine, continuăl gândește-te bine ce scrii. orice greșeală poate duce eșecul.

| AndreeaS3409 a răspuns:

Eu sunt fata si îți decomand sa nu ii spui direct,, Buna, ce faci mergem afara" pentru ca cu siguranță nu va veni. Uite te la ea ca daca te place cu siguranță se uita ciudat la tine... Cel mai bine ar fi sa ii dai mesaj pe ce vrei tu, dar daca ea nu simte si in capul ei e ceva de genul,, Ce vrea si asta" a fii bine sa ai un plan B gen sa întregi de un profesor sau cevaa legat de școală.