| cry21999 a întrebat:

Va rog ajutati-ma.Imi place de o fata foarte mult. Ea nu ma mai place, mi-a dat 2 sanse pana acum dar le-am irosit, am inselat-o cu alte fete.Va rog ajutati-ma sa o recuceresc, deoarece am facut-o sa sufere foarte mult, si pe o prietena de a ei am facut-o sa sufere.Va rog deoarece imi pare foarte rau.Multumesc.Funda

Răspuns Câştigător
| Rose97 a răspuns:

Trebuie sa-i recastigi increderea! odata ce ai inselat-o e normal sa nu mai aiba incredere in tine, tu trebuie sa-i dovedesti ca te-ai schimbat si inca mai ti la ea. Incearca sa stai cat mai mult in preajma ei, sa o ajuti cu orice...sa o surprinzi cu gesturi dragute! sau daca cunosti unele din prietenele ei sa le spui ca o placi si inca mai tii la ea.asta poate fii un mare avantajwinking mult succes!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Meriti sa suferi, daca vrei sa te schimbi data viitoare cand vei fi cu alta fata sa nu o inseli dar risti ca tu sa fi inselat pentru ca ai ranit un suflet iar tu nu vei avea scapare oricat de mult ai fugi te prinde trenul din urma.

| Adina77 a răspuns:

S-ar parea ca din cauza ta ai cam piedut trenul acesta.
Daca n-o convingi sa-ti mai dea o sansa, caci o sa reevaluezi atitudinile...atunci gata, ai pierdut-o.
Insa pe viitor cu siguranta vei sti unde-ai gresit.
Dar nu dispera, ai facut un pas maret in a te cunoaste pe tine.
Bafta!

| qLoveSmileღ a răspuns:

Vrei adevaru? Esti un PORC. Nu te supara happy Daca as fii in locul fetei, nici nu ti-as mai da a 2-a sansa. Trebuia sa te gandesti la ea, inainte s-o inseli. Asta e laughing.

Pa'pa.

| oanaoana23 a răspuns:

Ai nevoie de gesturi extreme ca sa te ierte, in primul rand trebuie sa ii recastigi increderea.

| missoriginal a răspuns:

Uite acum fara suparare dar daca as fi in locul fetei pe care zici ca o placi nici macar nu ti-as mai vorbitalk to the hand.
Adica sa fim seriosi:deja de 2 ori?
Pfff...bine zicea ivancea2:,,capul face, capul trage!''
Si in plus daca si pe prietena ei ai facut`o sa sufere fii sigur ca vor discuta amandoua si vor discuta despre ''relatia'' pe care au avut`o cu tine si raul va fi si mai mare...
In concluzie nu prea ai sanse...straight face
Dar sa stii ca o meriti din plinbatting eyelashes

| ReiVaN a răspuns:

Ai inselat-o?
da ce esti casatorit cu ea? doamneeeeee in ce lume traiesc?
**** ai 12 ani, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii zicala:capul face, capul trage! La noi plingi degeaba acum; trebuia sa gindesti si sa fii corect la momentul oportun.Greseala sau inconstienta se platesc intotdeauna, mai devreme sau mai tirziu, dar se platesc.Numai bine.

| Mandika a răspuns:

Mare tampenie.ai nevoie de gesturi extreme...laughing)daca e fata desteapta nu te iarta! iti zic eu.ai ranit-o de cateva ori, o vei face-n continuare.iti zic eu.la prima tentatie.winking nu e indeajuns sa o placi.