| malishka93 a întrebat:

..Va rog cit mai multe sfaturi! Sunt impreuna cu un baiat de 1 an jumate, in tot timpul asta am fost fericiti, am petrecut clipe minunate.De 4 luni eu sunt in Portugalia si sau inceput certuri din ce in ce mai dese, a inceput putin sa bea din cauza ca ii este foarte greu si vrea sa ma duc acasa.Imi propune sa ma duc acasa pe vreo luna sau 2 luni si nu stiu ce sa fac, sa las parintii si acest trai ca sa fiu cu dinsu sau sa mai rabdam putin? ce ma sfatuiti? fiind in locul meu ce ati face? ati risca sau nu? simt ca daca ma duc acasa voi fi din nou fericita.ne iubim si am mai trecut prin multe impreuna, ambii avem 18 ani! Eu in Portugalia oricind pot sa ma reintork deoarece am dokumente legale, si parintii nu prea sunt de acord sa plec in tara mea dar totusi nici nu nu zic! dar totusi sa plec sau nu? sunt foarte confuza.

6 răspunsuri:
| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Ai intrebarea asta de 10000000 de ori ce nu te mai lamureste?

| Madiitza a răspuns:

Hmmmm te cred cà esti confuza, dar oricum daca in portugalia poti sa te intorci cand vrei nu vad motivu pentru a zice nu, dupa mine ar trebui sa te intorci la prietenul tau, distanta strica iubirea uneori.
Sper ca te-am ajutat!
succes >big grin

| albrosie a răspuns:

Daca te iubeste tepoate astepta inca cateva luni zii sa fie tare ca te intorci u inapoi sa nusi faca griji etc...

| Iully3 a răspuns:

Sincer eu nu ma pot pune in locul tau pentru ca nu sunt. dar vezi tu cineva mi-a spus ca inima este inselatoare, poate ca-l iubesti iubirea vine din inima, dar gandeste-te bine cum ti-ar fi mai bine in Romania sau acolo, pe aici cu greu iti gasesti un serviciu, acolo traiul iti este mai bun; dar totusi daca spui ca il iubesti decizia este mai grea. gandeste-te bine e alegerea ta, nimeni nu poate hotara in locul tau, [eu daca l-as iubi poate ca totusi as merge la el straight face ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fa asta! Nu ramane in Portugalia, pentru ca risti sa il pierzi. Asa a facut o prietena de-a mea. A fost plecata in Italia, desi avea aici prieten. Lui ii era din ce in ce mai greu fara ea si ii tot spunea sa se intoarca.Dar ea mereu ii spunea sa mai astepte cateva luni, cateva luni, iar el s-a saturat. Si i-a spus ca o paraseste. Normal ca ea a venit inapoi imediat ce a auzit asta.
Insa...el nu mai era! Ea a vrut sa se omoare, si-a taiat venele si a stat in spital. Iubitul ei a aflat de asta si nevrand sa o piarda, s-a intors la ea. De atunci a trecut un an, si ei inca se iubesc. Asa ca te sfatuiesc sa te intorci in tara! Bafta si sper sa faci alegerea corecta!kiss

| Darkky_3153 a răspuns:

Vrea sa-ti dea papuci si nu stie cum call meu