| FredericChopin a întrebat:

Salut TPU va rog cititi pana la capat deci eu si iubita mea acum in urma proximativ 2 luni jumate ne am inceput viata sexuala asa la inceput ea a vrut doar oral i-am facut apoi ea mi-a facut (chiar f bine pentru inceput asa la mine nu a fost problema cand i-am facut i-am facut bine zic eu ) apoi a vrut vaginal am facut si vaginal etc deci am experimentat cam tot ce a vrut ea pana si acel fetish numit "pissing " adica nu am refuzat cam nimic zic cam nimic deoarece nu stiu daca am omis ceva poate ei si acum de 2 saptamani se comporta f foarte ciudat adica a ajuns sa imi zica "pleaca din fata mea"? Serios? Am incercat sa ii zic ce are dar refuza sa vorbeasca oare vrea sa se razbune ce dracu'are? Eu nu imi amintesc decat ca ultima noapte am facut o singura partida de sex oral in care din greseala am ejaculat f foarte putin in gura ei dar nu a zis nimic a inceput sa rada si a zis ca e ok ca nu are gust asa rau ei si apoi incetu cu incetu ma "ignorat din viata ei ei eu acum ce sa fac? oare o sa am probleme dar daca cand reclama la politie si vine politia si xice unde am fost in data de X si aici zic ca am fost cu prietenii mei si ei zic la fel are ce sa msi faca nu pentru ca e cuv ei impotriva cuv nostru da sau poate ca nu va rog help mi cer scuze de eventualele greseli de exprimare/scriere multumesc mult seara buna

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce sa reclame?
Mai degraba, cred ca a degustat cam mult pana la tine.
Si tu nu ai fost pe placul ei.

| darrio2007 a răspuns:

Iti pare rau ca nu ai satisfacut-o?

| Violleta2022 a răspuns:

Pai sigur ca poate face reclamatie la Politie, daca ai fost cu prietenii si ai violat-o.

| FredericChopin explică (pentru Violleta2022):

Nu deci nu am violat o deci ea a fost de acord sa se culce cu mine ba chiar ea mi-a propus sa facem dragoste (lucru ce e cam ciudat deoarece asta ar fi trebuit sa ii propun eu ei ) Totul mergea bine pana dupa o pardita(de sex oral)ultima de fapt in care am ejaculat f foarte putin in gura ei dar atunci a zis nu a zis nimic si mi-am cerut si scuze si a zis ca e ok de altceva nu imi aduc aminte axuma daca ea face reclamatie la politie cand vine politia si ma intreava unde am fost in data de si ce am facut daca eu zic ca am fost cu baietii in gasca la o petrecere si baietii zic la fel mai are ce sa faca? Teoretic nu nu?

| Catalinselix a răspuns (pentru FredericChopin):

Teoretic are ce sa iti faca, nu mintii ca dupa pare suspicios da cartile pe fata, propune un test poligraf(detector de minciuni)

| Violleta2022 a răspuns (pentru FredericChopin):

Nu cred ca va minte nici un prieten pentru tine, cand este posibilitatea unui viol, ca sa nu intre si ei la caz de viol in grup.

| FredericChopin explică (pentru Violleta2022):

Aoleu pai si atunci ce pot sa mai fac? Mai este vreo solutie?

| sierra1 a răspuns:

"oare o sa am probleme dar daca cand reclama la politie "

nu e clar, ce-ar putea reclama?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

S-a plictisit. Inseal-o.

| FredericChopin explică:

Sa reclame ca am violata ca draci ca alea alea ca mam folosit de ea etc atunci ea face reclamatia vine politia intreaba unde am fost in data de ce am dacut la ora de si eu zic ca in am fost cu baietii in parc daca si baiaetii zic la fel mai are ce sa mai faca? Nu nu dar daca nu intreaba nimic si ma aresteaza direct? atunci ce fac va rog ajutati-ma nu as vrea sa ajung la politie/puscarie pentru o curva ce pot face eu nu imi aduc aminte sa ma fi atins de ea fara prezervativ sau... Ea de ce vrea sa imi faca probleme? Cu ce i-am gresit eu? Adica toata dragostea ei se rezuma la o simpla ejaculare si nici nu a fost ca am scos o afara imeidiat va rog ajutati ca daca doamne fereste afla mamaia cred ca face atac va rog frumos in special pe fete sa imi ziceti ce as putea face? Oare vrea sa ma reclane la politie sau ce vrea de ce mi-a zis sa plec din fata ei asta ce inseamna? Multumesc mult seara buna

| EzSimple a răspuns:

Eu zic sa chemi tu politia pentru un caz de bulangherie

| Catalinselix a răspuns:

Daca aveti aceiasi varsta si se stia de relatia voastra parintii erau de acord cu relatia sau macar stiau de ea e ok. daca zice ca ai violato naspa

| FredericChopin explică (pentru Catalinselix):

Parintii stiau stiau ca sunt cu cineva doar atat