Sunt de parere ca ar trebui sa o ierti. oricum daca char o iubesti iart-o dar fi mai atent si daca se mai intampla sa aflii ca te inseala mai bine va despartiti ca inseamna ca nu va potrivitii. dar daca te-a inselat pate a avut un motiv de exemplu nu v-ati petrecut prea mult timpul impreuna sau n-ati mai vorbit o perioada si s-a simtit singura... etc n motive pot exista. dar daca te-a ales pe tine cand i-ai zis sa aleaga inseamna ca ii pare rau si ca te iubeste si ea pe tine daca nu te iubea probabil ti-ar fi dat pur si simplu papuci.in concluzie sfatul meu este sa o iertii si sa o iubesti ca inainte( chiar daca v-a dura timp s-o ierti cu adevarat) si sa va petrecati timp impreuna. dar sa stii ca pana la urma sfatul meu nu conteaza. mai bine intreba-ti inima... vrei sa o ierti?, o iubesti indeajuns sa o poti ierta?
sa stii ca oricine poate gresi si adesea e nevoie de o a 2-ua sansa desi de multe ori nu o primim desi regretem ce am facut; si inainte sa iei o decizie cum te-ai simti daca ai fiin locul ei si ai regreta ce ai facut si totusi nu ai primi incao sansa.
Iti multumuesc foarte mult am sa o iert ca o iubesc foarte tare si ca mi-a spus ca o vb cu baiatul celalt cu care m-a inselat ca s-au despartit de tot si mi-a spus ca nu o sa faca asa mai mult nici o data plingind si uitinduse la mine in ochi mi sa jurat ca nu o sa mai faca asa mai mult, ii dau inca o sansa sper sa fie tot bine
Iart-o mai, nu ai ce face.Ai sa vezi cum are sa faca sex cu ala chiar cu tine de mana, chiar ca vine sfarstitul lumii, unde esti tu Drawineeee? 'r-ar ma'ta sa fie cu evolutia ta cu tot
Nu ai cum sa stii ce o fi facut cu ala, la pupat atat greu de crezut sa nu fi facut ceva in plus. Daca i-a dat bani sau ia luat ceva fi sigur ca s-a bagat in pat cu el dar om de baza nu e, laso impace cel mai bine.
Nu cred ca trebu sa va impacatzi...dac te-a inselat o data ap o va face iarasi, de acum inainte no sa te mai simti liber cu dinsa, iti trebuie ca de fiecare data cind va sarutati sa te simti incomod? cred ca nu...)))
Asta e parerea unei fete deci daca vrei o iei in considerare daca nu,nu.
Eu nu am fost inselata,dar am avut si eu parte de o despartire nasoala si el vroia sa ne impacam; m-am gadit mult si am zis asaot sa uit ceea ce a facut si sa mergem mai departe?
Daca poti raspunde la intrebarea asta,inseamna ca stii e vrei sa faci, infidelitatea se plateste scump, cel putin asa zic eu, daca as fi in situatia ta oricat de mult as iubi, m-as transforma in piatra si as zice Nu; pentru ca eu merg pe ideea :a facut-o odata o va face si a 2a oara, dar este important sa te gandesti de ce a facut asta? dc te-a inselat? ai intrebat-o asta? ce o nemultumeste la tine de te-a inselat? ...eu cred ca, chiar daca o vei ierta si vei mergee mai departe relatia nu va mai fi la fel, va scadea nivelu de incredere, si faza cu sarutu te-ai intrebat daca te mai iubeste sau poate a ramas cu tine pentru ca vrea ceva sau s-a obisnuit cu tine si nu vrea sa-ti dea drumul. sper sa o scoti la capat repede, good luck:*
AndrewTate7789 întreabă: