| radu76ers a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Sambata (10.12.2011) a fost deschiderea pe partie la Predeal. Fata de care imi place mult m-a sunat si m-a intrebat ce fac si daca sunt la deschidere (Era concert, distractie etc.). A zis poate ne vedem pe aici.Eu i-am zis O. K. (dar nu mi-a precizat unde). Luni, fiind la scoala suntem in a 9-a, mi-a reprosat: " Merci ca ai venit sa ne intalnim!"(Gen: "Las-o balta!"). Acum nu mai vorbeste cu mine sad. Mi-am cerut scuze si tot tacamu, dar ea tot nu vrea sa vorbeasca cu mine. Nu stiu ce sa fac crying.
P. S. Noi doi am mai fost impreuna, dar ea a avut "niste" (scuzati) probleme de familie si nu am mai putut continua relatia.
DAU FUNDA! pentru cel mai bun si mai matur raspuns.

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Ea a facut primul pas, te-a sunat si te-a invitat pot sa spun la acel concert,spunandu-ti ne vedem pe aici, crezand ca o vei suna.Mai mult ca sigur a asteptat sa o suni, sa ii dai un semn cum ca ai ajuns, sa stati impreuna. A vazut ca ai fost indiferent si ca nu ai bagat-o in seama normal ca s-a suparat! Chiar daca ti-ai cerut scuze este in zadar. Ar trebui sa te revansezi cumva,organizand o petrecere, sau sun-o si invit-o in oras, da-i si tu atentie! Asta vrea! Bafta :*:*:*

1 răspuns:
| fofinha a răspuns:

In primul rand nu este vina ta ca nu ti-a spus si locul in care ar fi trebuit sa va intalniti. daca s-a suparat asa de tare si nu iti accepta scuzele ar trebui sa o lasi un timp sa-si puna ideile in ordine si cand o vezi mai calma mergi si vorbesti cu ea.