anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog sa ma ajutati, sunt foarte speriat!
totul s-a intamplat cand o prietena a venit la mine (mentionez ca e virgina), nu am vrut sa fac sex cu ea chiar din motivul asta, ne-am pus in pat, am inceput sa ne copilarim, saruturi atingeri, dupa un timp am ajuns intr-o etapa cand m-a masturbat, eu am ejaculat, pe mana ei, ea s-a dus la baie s-a spalat cu apa rece (fara sapun) si s-a sters, dupa a facut treaba mica si s-a sters cu aceeasi mana, m-a sunat si mi-a zis ca e posibil. era foarte speriata si m-am speriat si eu la fel de tare. va rog spuneti-mi... daca doamne fereste e insarcina'ta e vai de mine...

10 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Nu ii insarcinata, cum sa fie insarcinata. Ii de ajuns daca s-a spalat cu apa, si daca te atingi nu inseamna ca gata o sa fie gravida. Dar asigurate ca daca o sa faceti ceva o sa folositi prezervativ, ca va speriati c-am usor. Sper sa te ajute, linisteste-te ca nu ii insarcinata.

| dariaelena a răspuns:

Cum poate ramane gravida din moment ce nu ai ejaculat in ea si s-a spalat si pe mana...

| corbulalbrosu a răspuns:

Linistiti-va mai copii. Ar fi indicat sa va informati despre modul si perioada in care o femeie poate ramane insarcinata.In acest caz nu exista nici cea mai mica posibilitate ca prietena ta sa pateasca ceva. Nu va mai ganditi si nu va stresati deoarece scenariul imaginat este imposibil de a se produce.

| mihai69 a răspuns:

Data viitoare pune-o să înghită tot, ca să nu mai aibă de ce să se teamă!

| LoveSleep a răspuns:

Trebuia să vă rezumați la săruturi și atingeri. Că mai mult n-aveți cum, la nivelul penibil în care sunteți.
Tu gândești? Cum să rămână însărcinată dacă s-a spălat și s-a șters?
Folosește-ți creierul ăla, că se strică.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

N-are cum sa fie însărcinată, stai calm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e insarcinata, stai relax nu te mai gandi la asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo, acum sunt si eu speriat! TREI in... total.

| anonimxzxzxzxz a răspuns:

Am 3 motive pentru care spun ca nu este insarcinata, dar ea e foarte pesimista si ma sperie rau.1 am citit pe net ca spermatozoizii, mor in contact cu apa... apa rece 2 la mana ar fi trebuie sa imi dau drumu in ea ca sa reuseasca sarcina si 3 cica daca spermatozoizii mei i-ar fi atins organul ei genital, cica ei nu merg asa singuri trebuia sa ma termin in ea. ca sa mearga dar tot sunt foarte speriat. pfff multumesc oricum!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonimxzxzxzxz):

Ai uitat ceea ce este cel mai important, obligatoriu trebuie sa fie in perioada fertila sau la ovulatie.In celelalte zile din timpul perioadei cu fertilitate scazuta sansele scad spre 0