| Pisiperv a întrebat:

va rog sa ma ajutati... vreau sa imi inceo viata sexuala cu un baiat avem 18 ani ..noi nu suntem impreuna suntem un fel de verisori dar ne-am petrecut toata copilaria impreuna. vreau sa ii spun sa ma mangaie usor ...si eu pe a lui...dar nu raman insarcinata asai...nu vreau sa fac de adevarat... urgent raspuns va rog azi vine la mine

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care doar va excitati mangaindu-va jucariile si nu le apropiati "pentru a-si da pupic" totul v-a placut si se va termina cu bine. Insa in legatura cu sperma lui foarte mare atentie deoarece sunt convins tu habar nu ai daca esti sau nu in perioada fertila.

8 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Trebuie sa ai grija ca acele lichide pe care le secreta cu "a lui" sa nu ajunga la "a ta" si esti in regula, nu ai cum sa ramai.

| PedoBarbie a răspuns:

Cu un fel de verișor se numește INCEST.

| Cσcσ a răspuns:

De ce ai face asa ceva cu "un fel de verisor"?
Sunt milioane de barbati disponibili pentru tine.

| Leo1993 a răspuns:

Asa ai ajuns sa faci sex cu rude? data viitoare poate zici ca ai facut sex cu taicato

| Pisiperv explică (pentru Leo1993):

Unele contacte sexuale inceo chiar cu rudele...de unde crezi ca s-au inventat bancurile cu bula? si da poate o sa zic probleme?

| Leo1993 a răspuns (pentru Pisiperv):

Asa e cand nu se uita nici dracu la tine incep sa te dai la rude, imi e mila de tine

| Iridescent a răspuns:

O sa ramai gravida.Asa se intampla cu voi astia incuiati la minte.

| Pisiperv explică:

Incuiat la minte esti tu...suntem verisori de gradu 4-lea...nu primari boule