Incearca doar...sa ii spui ce simti, nu astepta sa faca ea primul pas(s-ar putea sa nu se intample daca spui ca nici nu vorbiti )
Lasa emotiile si acea teama deoparte.fa-ti curaj si treci la treaba
Sper ca fata sa nu te dezamageasca Bafta!
Poti sa vorbesti tu primul cu ea, ar fi mai bine, adica e posibil sa nu te bage in seama deoarece nu iti stie si partea sensibila, incerca totusi sa fii discret ....succes!
Daca mi-ar fi rusine sa vorbesc cu ea? I-am atras de multe ori atentia, dar tot asa se uita la mine si dupa pleaca... Uneori cand nu este cu prietenele ei se uita la mine cand eu nu ma uit.Nu vreau sa ma fac de ras in fata prietenilor daca incepe sa rada/sa spuna nu ca am o reputatie de pastrat.Eu doar vreau s-o fac sa ma bage in seama daca nu poti raspunde la intrebarea asta atunci numai raspunde.
Mersi...Dar as avea nevoie de mai multe sfaturi, mai ales daca e fata...Nu prea ma pricep la chestii din astea daca vrei sa imi mai dai niste sfaturi please add id extreme_red96@yahoo.com
Incearca doar...sa ii spui ce simti, nu astepta sa faca ea primul pas(s-ar putea sa nu se intample daca spui ca nici nu vorbiti )
Lasa emotiile si acea teama deoparte.fa-ti curaj si treci la treaba
Sper ca fata sa nu te dezamageasca Bafta!