Nu mai vrea pentru ca a suferit foarte mult, iar acum cand in final e fericita apari iar tu sa o tulburi. Daca o iubesti asa mult cum spui iti doresti sa fie fericita chiar daca fericirea ei este alaturi de alt baiat.
Esti prost, trebuie sa apreciezi ce ai cand ai nu cand pierzi. Ti-ai ratat sansa dar macar las-o pe ea sa fie fericita, asa ar fi cel mai corect.
Da frate, stiu ca am gresit enorm.Dar mi-am dat seama ca ea e fata cu care vreau sa imi petrec tot restul vietii.O iubesc enorm.
Nu dramatiza, sunt si alte fete, o sa treaca un timp si o sa gasesti una pe care sa o iubesti la fel de mult. Ea a gasit las-o sa fie fericita, daca o iubesti asta ar trebui sa fie important pentru tine sa o vezi fericita. Ca nu ai putut tu s-o faci fericita si poate altul asta e... invata din greseli si fa ce e corect chiar daca e greu.
Stii cum se zice, ghinionul fraierilor (cazut tau dar nu numai) e norocul smecherilor . Oricum trebuie sa apreciezi ce ai cat timp ai... nu sa-ti dai seama abia dupa ce ai pierdut acel ceva. Nah. Uit-o, mai sunt fete pe lumea asta (de 4 ori mai multe ca baieti) si avand in vedere ca mai sunt si homosexuali ar veni ca mai ai cel putin 7 fete . Si scuze (sincer) ca te-am facut fraier (e doar o metafora) dar pe el l-am facut de doua ori prost si o data fraier deci, nah .