| sebilici a întrebat:

vi s-a intamplat vreodata sa va placa o persoana doar atunci cand va ganditi la ea dar in momentul in care o intalniti sa nu vi se mai para atat de palpitant?

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Da, mi s-a intamplat.
In gand pare un print, un vis, o placere sa stau cu el, dar in realitate e plictisitor, neinteresant si indiferent.

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu,nu mi s a intamplat, daca plac o persoana...o plac la fel de mult fie ca ma gandesc sau ma intalnesc cu ea [din contra poate mi se pare mai palpitant cand o intalnesc]

| Alexandru0007 a răspuns:

Da,si ii gaseam tot felul de defecte

| persseuss a răspuns:

Cu fiecare prietena de-a mea, din pacate

| Azµre a răspuns:

Înseamnă că nu ai știut ce vrei, ori e una, ori e alta! Oricum ar fi nu persoana în sine e palpitantă ci relația cu ea!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da e nevasta mea, de ce?

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

E da! chiar nu cred asta! dar buna gluma oricumhee hee

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Cand are toane

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Lasa ca toane ai si tu :p

| Felys a răspuns:

Sunt unele persoane foarte placute fizic, si barbati si femei, dar in momentul cand esti langa ei e foarte posibil ca din punct de vedere intelectual sa lase de dorit si piere tot farmecul, nu este suficient se zice ca intr-un corp frumos trebuie sa fie si o minte pe masura altfel e doar de suprafata

| Liliana1981 a răspuns:

Nu. Ori imi place, ori nu.

| IREros a răspuns:

Nu am patit niciodata, daca o plac o plac si mi se pare fascinant tot ce face si ce zice, iar daca nu o plac, imi e indiferenta, si atunci nu as iesi cu ea.

| Sweet1993 a răspuns:

Da sincer chiar mi s-a intamplat acest lucruhee hee. Cred ca nu placi persoana respeectiva cu adevarat big grin

| sebilici explică (pentru Sweet1993):

Ba da... ba chiar ma gandesc la ea. adica am inceput dar... ti-as spune mai multe dar TPU nu e locul potrivit laughing