| timefliessundays a întrebat:

Vi se pare normal ca un baiat de 15 ani sã nu fi avut nici o data o prietenã? / primul sãrut? Stiu ca fetele mã plac in general. Dovadã faptul ca in vacantã cand eram la mare in piscinã am dat din greseala peste o fata si apoi mai spre seara mi-a spus ca ma place si ca vrea sa fie cu mine cat timp mai stãteam la hotel sad. Desigur ca si mie imi placea de ea dar am fost prea timid laughing. Cum as putea sa ma bag in seama cu o fata? Ce ar trebui sa ii fac ca sa-i dau de inteles ca o plac? Cum imi dau seama ca ma place? Ce sunt cu toate pitipoancele astea de 15 ani care se dezvirgineaza? Fundita!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu ai nici o problema. Nu ai gasit una care sa te atraga suficient. Daca iti place una, vorbesti cu ea, ii zambesti, cauti sa stai pe langa ea, o inviti la un suc, la o plimbare... Ca sa iti dai seama daca te place observi cum te priveste, daca iti zambeste, daca prefera sa stea cu tine decat sa faca altceva, sau poate chiar ti-o spune direct. Pentru ultima intrebare, mai bine le intrebi pe ele happy

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu fi suparat ca nu ai avut prietena pana la 15 ani, ai tot timpul sa-ti faci de acum incolo.

| peperonies a răspuns:

>pre seara mi-a spus ca ma place si ca vrea sa fie cu mine cat timp mai stãteam la hotel

> Cum as putea sa ma bag in seama cu o fata? Ce ar trebui sa ii fac ca sa-i dau de inteles ca o plac

...
tu cred ca daca ti-ar pica o fata cu **** in **** si tot n-ai ***-o.

| grab a răspuns:

Stai prost la gramatica. asata unu la mana.
doi la mana: nu inseamna ca sunt pitipoance neaparat, aveti voi prejudecati, ca daca nu si-o trag cu voi sunt cu__ve.
cum sa faci si tu sa ai o prietena?
cauta un mediu bun de agatat: un fb, un site de relatii, un prieten comun, un bairam, un concert in aer liber, amabilitate si grija de sine si fetele te vor observa.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Si cine esti tu sa le judeci pe fetele de 15 ani care se dezvirgineaza? ori e doar frustrare?

| NoName0x0 a răspuns:

Maiii, tie iti e ciuda ca unele fete se dezvirgineaza la 15 ani si tu, ca baiat esti tot virgin! Sa.ti fie rusineeee, la varsta asta trebuia sa fi As la sex! laughing)