Nu are nici o logica gandirea asta a ta!
"Si am decis sa vorbesc cu prietena mea si sa-i spun ca cel mai bine pentru mine si pentru ea mai ales ar fi sa fim singuri pentru ca nu vreau sa i gresesc cu ceva. "
Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca esti foarte micut de varsta oadata ce ai o asemena gandire, total irationala.
Iar in ce priveste VIATA as spune dimpotriva, viata este foarte frumoasa cand esti femeie sau barbat tanar, cand esti pozitiv si fericit, gasindu-si perechea potrivita si traind o viata frumoasa si placuta, atunci cand esti indragostit, chiar daca esti sarac financiar, dar bogat sufleteste.
Dacă vrei să fii singur, e dorința ta dar - reține asta - NU trăiești pe o insulă pustie deci...
Buna.Trebuie sa stii ca o relatie nu inseamna sa fiti lipiti constant si sa faceti totul impreuna, de parca sunteti siamezi, ci sa va bucurati atat de timpul petrecut impreuna cat si de timpul personal/individual, sa existe o balanta.
Viața nu este grea, noi ne-o complicam.Pe cat de clișeic e,pe atât de adevărat.
Lucrurile pot fi foarte simple însă noi avem tendința de a ne complica și de a ne autosatisface,uneori inutil,din punctul meu de vedere.
Uite,ți-am zis și mai sus, de ce ai mai adăugat o fata în ecuație, pe când puteai sa ai o simpla relație cu cineva cu care puteai aprofunda tainele iubirii?
Deci, greul asta de care spui tu, a venit din momentul in care ai dorit mai mult decât ai putut oferi.
Morala:Nu fugi după 2 iepuri, nu vei prinde niciunul.
Ori rămâi cu una din ele, ori rămâi fără ambele, asta este adevărul
Baubau03 întreabă: