| BaiatulNou a întrebat:

Salut TPU! Vin cu o întrebare poate cam stupidă, dar nu prea ma pricep la relații de dragoste și as avea un pic nevoie de ajutor.
Sunt intr-un grup de prieteni cu care ies la cluburi din când în când. De ceva timp am avut ( și am ) crush pe una dintre fete. Acum e liberă de cateva luni și s-a petrecut ceva între noi. Eu sunt un introvert, cu greu ma exteriorizez ( mai mult cand ajung să mă îmbăt bine )
Ultima dată când am fost la club cu amicii ne-am îmbată si am dormit toți intr-o cameră, acolo ne-am facut avansuri unul altuia și ne-am trezit că o masturbam ( cu consent ). Nu durează mult și vrem să trecem la următoarea etapă, dar spune ca nu ar vrea din cauză că nu poate să fie discretă când face sex. După puțin timp ne liniștim și ea începe sa se frece de boxerii mei. Fiind un pic mai laș nu am reacționat crezând ca probabil o face "în somn" ( zicându-mi in gând ) și poate o voi trezi, cu alte cuvinte încercam să imi găsesc scuze...
Revenind la întrebare cum ar trebui sa acționez acum?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Eu zic ca te place, dacă si-a dat consent sa o masturbezi. Caută un loc mai intim data viitoare dacă vreți sa treceți la etapa următoare, si nu uita de protecție.

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Inteeab-o daca ar vrea o relatie in vederea căsătoriei, daca esti interesat de casatorie, daca nu, mai bine las-o in pace, n_are rost sa o faci sa își piardă vremea cu tine.

| MarianWLF a răspuns:

Nu se freaca de tine in somn, nu are cum, fetele vorbesc mult nu lua de-a gata tot ce iti transmit verbal, s-a frecat de tine pentru ca ca voia mai mult, data viitoare nu mai rata sansa, practic iti da mura in gura, mai mult de atat nu are ce sa faca, ia atitudine ca o pierzi.

| BaiatulNou explică (pentru MarianWLF):

Bine frate! Mersi de încurajare?