Dupa parerea mea, asta mica nu vrea nimic de la tine - nu vreau sa te dezemagesc, dar asa vad eu lucrurile - si ii este rusine sa iti spuna in fata. Ii place sa vorbeasca cu tine si sa fie prietena cu tine, insa nimic mai mult. Cat despre partea cu schimbatul... Este frumos sa te schimbi pentru cineva, dar doar daca iti doresti tu cu adevarat sa faci acest lucru. Pana la urma cine te place, te place pentru felul tau de a fi si de a te comporta.
In situatia asta, ea are de pierdut pentru ca ''alearga'' dupa cineva care are deja pe alta. Nu se uita in directia corecta, adica spre tine; care ai face orice pentru ea. Peste cativa ani, da, poate ca tu o sa arati altfel si ea va vrea sa fie cu tine insa tu deja ai alte planuri si nu o mai vrei pe ea. Sau cine stie?
Oricum, sper ca te ajuta ce ti-am spus. Nu trebuie sa te iei dupa mine, dar as fi fericita daca te-ai gandi la ce ti-am spus. Multa bafta iti doresc, orice decizie ai lua.
Chiar te-ai schimba pentru o ***? Vai de tine. E normal că nu te vrea și nu contează doar aspectul, parcă ești prea disperat după ea. O tipă ar trebui să te accepte pentru ceea ce ești, dacă nu las-o în ale ei.
Mai baiete, daca ea este clasa a 4-a este inca copilas mic, la voi oricum nu se pune probelma de indragistit, nici macar la 13 ani, este vorba de simpatie si atat. Totusi, nu pune baza pe ce spune fetita aia, este inca micuta si habar nu are ce vrea la moemntul asta.
Asteapta sa mai creasca si vei vedea tu.
Denis...In general fetele sunt atrase de baieti mai mari decat ele.Pana aici totul ar ok
E dragut din partea ta ca ii faci fetei poezii, esti indragostit....lulea.Intre voi NU poate fi vorba de dragoste, sunteti prea mici.Si crede-ma ca nici cei maturi nu prea stiu uneori.
Eu zic sa va vedeti deocamdata de scoala si sa va liminati la discutiile pe calculator.
Timpul le rezolva pe toate.
Mutubal întreabă: