anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,vin si eu azi cu putina teama de a intreba, dar trebuie sa ma lamuresc.Eu sunt baiat, am 18 ani,si am in minte doar sex...da,sunt serios,nu am avut vreo prietena pana acum,dar habar nu am ce sa fac,sa incerc sa fac imi rezolv treaba,sa reprim sentimentul,cum? Nu am nici o idee,si ma simt mereu disperat pot spune dupa acest simplu act. Femei mature,tinere,credeti-ma ca daca nu rezolv problema intr-un fel,nu stiu ce o sa fac.Voi,care ati trecut prin ce trec eu,cum ati rezolvat nevoia aceasta? Va rog, orice sfat conteaza.O zi buna.

8 răspunsuri:
| PisicaNazdravana247 a răspuns:

Frate! eu am 9 ani si doar la asta ma gandesc asa ac meh

| danutzu96 a răspuns:

Da-mi mesaj pe privat.

| mgtow a răspuns:

Poti apela la sex pe bani, e ca si cum ai merge la mecanic sa te puna la punct numai ca e o mecanica laughing

| Jojo4567 a răspuns:

Scrie-mi in privat ca e mai ok! :-)

| Violleta2022 a răspuns:

Este normal sa ai in cap sex la varsta asta, hormonii tai tropaie in tine, esti la varsta cand oragnele sexuale s-au maturizat si cer sa intre in functiune.
Incepi cu masturbarea si autosatisfactia personaa, fara sa faci exces, pana te indragostesti sau gasesti pe cineva dispus sa faca sex cu tine.
Sunt case de toleranta unde te duci si te "usurezi" pe bani bineinteles, sau iti faci o prietena care constimte sa aveti sex impreuna.

| vocea a răspuns:

E normal, hormonii din tine vor asta si tu nu le dai, fa sex si o sa vezi ca te mai liniststi

| litere123 a răspuns:

Este normal ca la varsta asta sa iti doresti s*x.
Oare nici o fata nu vrea sa vorbeasca cu tine si dupa...

| Randomuser2000 a răspuns:

Viol