| Marius_8033 a întrebat:

vin si eu cu o intrebarelaughing ca sunt curios mi-am inceput viata sexuala acum cateva saptamani problema e ca de kate ori o fac ea vrea mai tare si mai tare si eu trebuie sa ma opresc din cand in cand pentru ca imi vine sa ma termin in ea. si imi vine rapid, ce sa fac sa imi vina mai greu? + ca am auzit ca sunt prezervativele durex performa sunt bune? prelungesc contactul sexual? help dau funda :X mz

Răspuns Câştigător
| Sniker a răspuns:

E totul in capul tau. Bine, mai vine o data si cu experienta. Misca-te mai lent cand simti ca numai ai mult, sau schimba pozitia, mai opreste-te, mai sarut-o, deconecteaza te putin, nu te gandi numai acolo, nu stiu uita te in alta parte. Pentru mine merge aproape intotdeauna. In concluzie, fi tu cel care conduce in pat. Si da, masturbeazate inainte desi nu trebuie sa devina un obicei. Sper ca ti am fost de folos

6 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

Incearca sa te masturbezi inainte de a avea un contact sexual cu prietena tawinking

| vάĝàвøήτ a răspuns:

100R% e nimfomana iubita ta uh as vrea sa fiu in locul tau pai frate incearca sa te masturbezi odata pe saptamana si incearca cu prezervativu o sa prelungesti contactu sexual.

| emi29 a răspuns:

-performa, depinde, prelungesc 10 %.
-ce sa fac sa imi vina mai greu? : tragi aer in piept, respiri adanc, incerci sa te deconectezi pentru cateva secunde, te gandesti la altceva, nu fii asa concentrat si incordat acolo, mai sunt ceva inele care prelungesc sau ar trebui sa o faca, sau presezi pentru cateva secunde baza frontala a peni####

| StefanJobs a răspuns:

Incearca cu o gaina.

| badboyyy a răspuns:

Lool frate cinee n-ar vreaalaughing

| kiss_5197 a răspuns:

Http://www.spray-stud100.com/ prietenul meu foloseste si e foarte eficint:x