anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,voi ati fost vreodata prinsi ca va masturbati de catre un parinte al vostru,deoarece mie tocmai ce mi s-a intamplat asta si nu stiu cum sa reactionez.
Era o seara plictisitoare,eu eram in camera mea si mama in camera ei,iar la un momendat am avut o erectie si am scos-o si eu in fata la oglinda(care era langa usa) iar in acel moment intra mama pe usa,am incercat sa o ascund dar tot cred ca a vazut, dupa a iesit din camera si nu a zis nimic, ce ar trebui sa fac acum(ps:am 15 ani)

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Dacă mama ta nu a zis nimic în acel moment, lasă problema închisă. Cu timpul poate, mama ta îți va zice.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Sa treci cu bine peste aceasta intamplare, nu e tragedie ca te-a prins măta cand te masturbai.
Eu zic ca ar trebui sa te mandresti, peste ani cand o sa fii parinte si bunic sa le povestesti nepotilor patania ta.O sa rada cu lacrimi.

| helpforyou a răspuns:

Mama ta te intelege, orice om trece prin asi cunoaste propriul corp. Deci nu tu trebuie sa spui ceva. Daca este cineva care sa deschida subiectul atunci trebuie sa fie unul dintre parinti.

| RosaliaOriginala a răspuns:

Iti dai seama ca ceva este atât de fucked up încât până și tu esti surprins