| HermetAlex118 a întrebat:

Salut TPU, voi cât timp vă puteți menține erecția?
Eu am 18 și să fiu sincer după doar după 10 minute am și terminat-o (masturbare).
Iar cu o fată am rezistat maxim 5 minute broken heart
Ce pot să fac ca să-mi cresc potenta? Cred că cea mai exagerată alegerea pe care as putea să o fac e să folosesc Taurus Plus sau ceva asemănător lui

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

La 18 ani ai tai nu este bine sa folosesti nici o pastila de mentinere a erectiei. Multumeste-te cu ce ai.

| Sofer a răspuns:

E destul de bine.
Primu număr 5 minute. Începi al 2 lea.

| HermetAlex118 explică (pentru Sofer):

Și după fiecare număr schimb prezervativul, nu există niciun risc?
Cam penibil întrebarea, știu, dar mi-e frică atunci când mi-l "îmbrac"
Apropo, am încercat să mă masturbez de două ori consecutiv, însă pe a 2-a n-am putut să o termin, pur și simplu nu simțeam nevoia. Crezi că atunci când termin primul număr cu o fată, la al 2-lea o să fie diferit de cazul cu masturbarea?

Răspuns utilizator avertizat
| MykyDudyx a răspuns:

Nu vad o problema in asta la anii astia. Stai linistit, nu ai nevoie de pastile. E perfect normal, termini primul numar in 5 minute si apoi incepi cu al 2-lea în forță. O sa vezi ca durata actului sexual o sa se mareasca. De la 5 minute poate o sa rezisti 15. Nu e o rusine si partenera ar trebui sa inteleaga. Asta depinde foarte mult de starea ta psihica, fizica si de cat de excitat esti.

| HermetAlex118 explică (pentru MykyDudyx):

Și după fiecare număr schimb prezervativul, nu există niciun risc?
Cam penibil întrebarea, știu, dar mi-e frică atunci când mi-l "îmbrac"
Apropo, am încercat să mă masturbez de două ori consecutiv, însă pe a 2-a n-am putut să o termin, pur și simplu nu simțeam nevoia. Crezi că atunci când termin primul număr cu o fată, la al 2-lea o să fie diferit de cazul cu masturbarea?