Prima mea iubire... aveam 15 ani, si crede-ma, ca acum la 20 ani imi dau seama si pot face diferenta intre iubire/atractie/placere si asa mai departe. si pot spune ca da, exista dragoste. acum depinde de persoane, poate ca pentru 9 persoane este doar ceva de moment si pentru a 10a nu.nu prea putem generaliza.ne cunostem pe noi si sentimentele noastre, nu prea avem de unde sa stim ceea ce simt ceilalti cu adevarat.si crede-ma iubirea la varsta asta este cea mai frumoasa.
Din pacate in momentul de fata dragostea adevarata este cenzurata si modificata de media din Romania. Au fost cazuri si uneori mai sunt ca la 17 ani sa fie dragoste adevarata dar acum din pacate totul inseamna fizic si atractie...nu inseamna sentimente adevarate.
S-a modificat mult aceste lucruri si e greu sa le simti atata timp cat nu este un focus pe sentimente
De ce sa nu existe? si eu unu zic ca dragoste la 16-17 ani nu se compara cu cea de 30-40, pentru ca nu aveam obligatii nu ne plang copii, si deci pui mai mult suflet si iti dedici mai mult timp persoanei iubite decat face un om la 30! Parerea mea!
Exista dragoste adevarata, dar in timp observi asta.la 16 -17 e mai mult puppy love
Buna, dupa parerea mea exista dragoste adevarata la acesti anisori, daca ambii partenerii se iubesc cu adevarat si cred in iubirea eterna. Exista cupluri care au invatat sa iubeasca de mici copii, poate unii au trait povesti pe care nimeni nu le putea trai in 9 vieti. Crede-ma sa iubesti este cel mai minunat lucru de pe pamant, sa traiesti alaturi de persoana iubita pana la ultima rasuflare... Poate ca aceasta varsta este frageda dar impreuna se pot invata lucruri minunate, increderea trebuie sa existe intodeauna. La revedere!
brokxy întreabă: