| R3laXaTT a întrebat:

Voi ce parere aveti despre sexul oral si unii barbati le obliga pe partenere sa le faca sex oral? Adica niciodata nu am obligat vreo fata sa-mi faca sex oral.Adica si eu daca as fi fata nu mi-ar comveni sa fac asta.De asta nu am obligat pe nimeni, nu i-ai-am propus.Nu stiu ce gust are sperma si nici nu vreau sa aflu...O singura data mi s-a facut sex oral pentru ca asa si-a dorit partenera si intradevar e o senzatie placuta, dar as fi dispus sa renunt la asta in favoarea partenerei.
Deci ce parere aveti despre sexul oral?

14 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Dumnezeu a lăsat ca sexul să fie doar în păsărică. Nu în gură, cur, între ţâţe, gambe, mâini sau buci.

Hai că m-am excitat acum...

| Drolja a răspuns (pentru Drolja):

Iar sperma a fost lăsată de Dumnezeu pentru a ajunge numai în păsărică, nu pe faţă, între ochi, pe ţâţe, cur, buci, în păr, pe abdomen, sau (Doamne-fereşte!) bukakke.

Are gust amărui, cremos; ca guinness-ul.

| LoveSleep a răspuns:

"Mi-a spus că nu e neapărat nevoia de a fuma, ci de a băga ceva în gură". (Bordea).

| Doub a răspuns:

E ceva foarte scarbos si fara sens.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Acum eu te sustiiin thumbs up big grin.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am spus ca iubesc felul in care gandesti?laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Nu.
Pentru ca e reciproc :O...
... si s-a transmis prin telepatie.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

blushing.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Termina ca imi dai pofte laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact ce a zis si Doub doar ca eu mai adaug ca e bataie de joc, lipsa de demnitate si gandire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasand la o parte raspunsul fetitelor care nici macar nu au incercat dar vorbesc doar ca sa vorbeasca, e normal ca intr.o relatie sa iti satisfaci fanteziile. uni incurca ceea ce vad in filme po.rno cu realitatea si au idei tampite si preconcepute.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat