Cand iubesti pe cineva, vrei tot timpul sa fi cu el si sa fi mereu in preajma sa, chestia cu sufocatul e doar un pretext, sunt 100% sigur ca nu te mai iubeste, altfel nu ti-ar fi cerut asta. Ti-a spus ca te iubeste? Crede-ma ca e o mare minciuna, daca te iubea, nu iti cerea sa te desparti. Tot ce poti face este sa o lasi in pace pentru-ca nu poti tine pe cineva cu forta langa tine, dar sa nu-i m-ai vorbesti, ignoro cateva zile, poate o sa iti simta lipsa si o sa te vrea inapoi, iar daca nu va fi asa, atunci nu o mai interesezi si trebuie sa te resemnezi.
N-am citit tot, doar inceputu! Eu am un prieten de 1 an jumate, si i-am zis de 3 ori ca am nevoie de vestita pauza, dar nu ma ascultat..si asta m-a facut sa ma indepartez putin de el, pentru ca am impresia ca pentru el nu conteaza ce simt eu, ca decizile mele nu sunt importante..am facut exact ce a facut prietena ta (am scos relatia de pe fb.mi-am inchis telefonul.). Daca ea te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine! Nu o mai sufoca atat! O fata are nevoie si de libertate la fel ca orice baiat..Nimanui nu-i place sa fie "sechestrat" mai ales de iubita/iubita. O sa vezi ca daca te schimbi, o lasi in pace cateva zile maxim 2 sapt o sa vada ca o iubesti, ca ii respecti decizile, si las-o sa iasa ori de cate ori vrea, pentru ca daca isi va pierde prietenii va da vina pe tine..va spune ca tu esti vinovat..si nu ve-ti ajunge nicaieri. Explica-i ca nici tie nu iti place toata ziua sa va plimbati dupa haine. puneti-va de comun acord DAR CEL MAI IMPORTANT NU O MAI CONSTRANGE, CA ASA DOAR O INDEPARTEZI. Bafta!
Hmm... in cazu asta, fii detasat. daca tipa asta e pe bune pentru tine, va sta langa tine, evident daca va avea pentru ce